Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe maak je een ondergelopen kelder Fix

.

Omgaan met een ondergelopen kelder als gevolg van stormen of pijp barst is een ontmoedigende taak die omvat het verwijderen van het water , uitdroging van vloeren , muren en bezittingen , en de vaststelling van de waterschade
Dingen je zult
Elektrische pomp
Spray fles
Bleach
Industrial -size fan
Instructions
1 < p > Bevestig de bron van de overstromingen nodig . Het is belangrijk om de overstroming zo snel mogelijk te stoppen om de schade te minimaliseren . Als de overstromingen is veroorzaakt door een leidingbreuk , sluit dan de watertoevoer naar de hoofdkraan . Als het water is te wijten aan het milieu overstroming , moet u wachten tot het vloedwater zich terugtrekt .
2 < p > Pomp het water uit de kelder . De volgende stap is het water zo snel mogelijk in de kelder uit . Veel bouwmarkten huren waterpompen . Zorg ervoor dat de motor van de pomp krachtig genoeg is om het volume van water in de kelder behandelen . Richt het water uit de buurt van het huis , zodat het niet terug in de kelder kan sijpelen .
3

Haal alles uit de kelder . Alles zal moeten worden genomen van de kelder en uitgedroogd , waaronder boeken , speelgoed en meubels . Alle speelgoed moet grondig worden gedroogd en vervolgens gewassen met een bleekmiddel oplossing om zich te ontdoen van alle bacteriën uit het water .
4 < p > Trek tapijten en gooi deze weg . Tapijten , vooral die met onderlaag , niet overleven en overstromingen en kunnen bacteriën en schimmels tijdens het drogen haven . Het beste is om alle kelder vloerbedekking te verwijderen.
5 < p > Was alle overstroomde oppervlaktes met bleekmiddel. De muren en de vloer van de kelder moet in een zwak bleekmiddel oplossing worden gewassen om eventuele bacteriën die in het water leefden vernietigen. Spoel alle oppervlakken met warm water na het wassen .
6

Zet de ventilator en laat de kelder uitdrogen . Grote industriële ventilatoren kunnen ook bij bouwmarkten worden gehuurd . Zet de ventilator in de deuropening naar de kelder en richt deze naar buiten , zodat de vochtige lucht wordt aangezogen uit de kelder. Het kan tot een paar dagen naar de kelder goed drogen . Eenmaal droog , nieuwe vloeren gelegd kan worden en alles wat niet was permanent water beschadigd kunnen terug gaan in de kelder .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133892.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.