Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> Flood Damage >> Content

Hoe te Mold in een huis Voorkom na een overstroming

Als u schade aan uw huis na een overstroming te hebben, moet u schimmel en verdere besmetting te voorkomen . Bacteriën gedijen op vocht , dus een snelle reactie voorkomt onnodige ruïne .
Wat je nodig hebt
N95 disposable masker
Handschoenen
Goggles
Emmer
Bleach
TSP ( Trisoduim fosfaat)
Rags
Mop
Vacuum
Plastic
Tape
Instructions
1 < p > bescherming en veiligheid uitrusting dragen . Gebruik een N95 disposable masker en bril om je gezicht te beschermen. Draag lange mouwen shirts en broeken , en er zeker niet aan een besmet gebied aanraken zonder handschoenen .
2 < p > Seal ventilatieopeningen en leidingen in het huis en zet de airconditioner . Gebruik vent bekledingen of verzegelen luchtkanalen met plastic en tape . Draai het vuur uit en koelsysteem .
3 < p > Wijs een werkruimte en verzegelen het gebied met plastic zeilen . Dicht de plastic zeilen met tape en zorg ervoor dat het elke keer dat u sluit of verlaat het werkgebied.
4 < p > Maak een mal oplossing voor besmette items te reinigen. Combineer één deel bleekmiddel met vier delen water . Voeg 3 oz . TSP ( trisoduim fosfaat) voor elke liter water en bleekmiddel mengsel .
5 < p > vloerkleden en vloerbedekking verwijderen . De meeste tapijten u zult niet in staat om te redden vanwege de gevangen besmetting onder de textiel en het rottend hout of vloerdelen eronder. U kunt sommige tapijten met de oplossing te reinigen en laat aan de lucht drogen , maar zich bewust zijn van kleurvast stoffen die de oplossing kunnen bloeden .
6

Verwijder verontreinigde items uit uw huis en vegen van de muren en vloeren met oplossing . Voor items die u kunt redden , maak ze schoon met een oplossing en terug te keren naar het huis . Gooi de items die je niet kunt herstellen .
7 < p > Reinig de werkruimte grondig met oplossing en zich te ontdoen van het werk versnelling en benodigdheden. Laat de vodden of andere schoonmaakmiddelen niet opnieuw en zorg ervoor dat deze items in plastic verzegelen voordat u ze uit het huis .

From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/flood-damage/1002133890.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.