Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> elektrische Reparaties >> Content

DIY tweepolige Breaker

Een tweepolige stroomonderbreker wordt gebruikt om 240 volt elektriciteit leveren . Het doet dit door het tekenen van twee 120 - volt circuits aan verschillende zijden van het elektrische paneel . Dit type automaat is nodig om beide schakelaars verbonden door een stalen bar . Dit zorgt ervoor dat beide automaten te openen als een open , volledig afsluiten van het circuit. U kunt een 240 - volt breaker installeren als u veilige elektrische praktijken te begrijpen. De belangrijkste stap is het uitschakelen van de stroom op de hoofdschakelaar om ervoor te zorgen dat je niet electrocuted.Things Je zult
Contactloze spanningzoeker nodig
schroevendraaier
Toon meer instructies

1

Zet de stroom aan het gebouw door het openen van de hoofdschakelaar . Controleer of de stroom is uitgeschakeld door het aanraken van een contactloze spanningzoeker aan de isolatie van verschillende draden. Ook double-check dat er geen apparaat in het gebouw heeft macht .

Verwijder 2 de schroeven waarmee het deksel op het paneel vast en zet de deksel opzij .
3 < p> Zoek twee breaker slots die vacant naast elkaar staan ​​. Open schakelaar de breker en steek de tweepolige zekering naar het centrum. Duw aan de buitenkant totdat de sloophamer vastklikt .
4

Draai de twee terminals van de breker en schuif de rode en zwarte draden in elke terminal . Draai de klemschroeven beneden.
5

Maak een lege terminal op de neutrale bus bar, die witte draden heeft . Steek de witte draad en draai het naar beneden .
6

Maak een lege terminal op de grond bus bar, die groen of kale draden heeft . Steek de groene of blanke draad en draai het naar beneden .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/electrical-repairs/1002069659.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.