Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Repair & Maintenance >> timmerwerk >> Content

Hoe de Schuurpapier wijzigen op een Finishing Sander

Een vlakschuurmachine is een elektrisch instrument dat wordt gebruikt om polish , vorm of glad hout en andere oppervlakken , zoals plastic en metaal. Vlakschuurmachines hebben meestal een rechthoekige basis die is geschikt voor 1/4 of 1/2 vel schuurpapier . Met behulp van een schuurmachine vergemakkelijkt het werk en bespaart u tijd en geld . Het veranderen van het schuurpapier op een vlakschuurmachine is een eenvoudige en doeltreffende task.Things je nodig hebt
Schuurpapier
Utility schaar
Toon meer instructies
1

Houd de afwerking sander en bekijk beide zijden naar het vasthoudende klemmen die worden gebruikt om het schuurpapier op zijn plaats te bekijken. Diverse modellen van afwerking schuurmachines hebben verschillende stijlen van clips en klemmen , maar bijna alle modellen gebruiken dezelfde methode voor bevestiging van een schuurpapier op zijn basis .

Plaats Pagina 2 de vlakschuurmachine op de top van een schuurpapier . Pas de positie van de schuurmachine in de lengte of dwars op de meest aantal schuurpapier dat je kunt knippen uit een vel schuurpapier mogelijk . Zorg voor voldoende lengte van schuurpapier kunnen het schuurpapier opwaartse wikkel aan beide uiteinden van de schuurmachine basis zodat het gemaaide schuurpapier kan worden bevestigd aan de klemmen boven op elk uiteinde van de schuurmachine . De breedte en lengte van schuurpapier die je zal snijden moet genoeg zijn om het gehele oppervlak van de schuurmachine basis te dekken.

Vouw 3 , en snijd het schuurpapier volgens uw gewenste grootte , met behulp van hulpprogramma schaar . Plaats het schuurpapier op de basis van de schuurmachine met de gladde kant van het schuurpapier naar de onderkant van de schuurmachine . De lengte van het schuurpapier moet parallel aan de lengte van de schuurmachine te zijn , en er mag geen overmatige schuurpapier uitsteekt aan beide zijden van de schuurmachine basis.
4

Bevestig een uiteinde van de snede schuurpapier op de klemmechanisme bovenop uiteinde van de schuurmachine . Diverse schuurmachines hebben verschillende stijlen van klemmechanismen , lees de instructies van de fabrikant schuurmachine in de handleiding om te weten de exacte wijze van het bevestigen van het schuurpapier op het klemmechanisme . Wikkel de rest van het schuurpapier rond de basis van de schuurmachine . Wikkel het andere uiteinde van het schuurpapier naar boven rond het andere uiteinde van de schuurmachine .

Open 5 of optillen van het klemmechanisme . Bevestig het uiteinde van het schuurpapier op het klemmechanisme , maar trek het schuurpapier stevig wanneer deze in de klemmen speling voorkomen . Een kleine speling op het schuurpapier kan de effectiviteit van het schuurpapier schuren oppervlak verminderen . Controleer dat het gehele oppervlak van de schuurmachine basis is bedekt met schuurpapier . Steek de schuurmachine in een stopcontact , en zet hem aan om hem te testen .


From:http://tuin.98905.com/home-repair-maintenance/carpentry/1002067995.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.