Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Hoe uw TV Muur Met Notenhout en Stone Versier

De muur achter een televisie stand krijgt zelden veel aandacht . Deze muur wordt gemakkelijk omgezet in een accent met slechts een paar stappen . Walnoot hout en steen zijn twee materialen waardoor een kamer van een high - end look . Bereiken deze look op een begroting met wandpanelen . In tegenstelling tot de lambrisering van het oude , panelen van vandaag komen in interessante ontwerpen die gemakkelijk voor de gek houden het ongetrainde oog als ze eenmaal zijn installed.Things je nodig hebt
Walnut houten panelen Stenen muur panelen Stud finder
Circular zag
Harsh - schuurpapier
Nails
schiethamer
Toon meer instructies
1

de wand voorbereiden lambrisering. Reinig de muur grondig zodat er geen brokstukken of spinnenwebben aanwezig zijn. Als u een reinigingsmiddel of water gebruikt , geef de muur tijd om te drogen dus dat is geen overtollig vocht achter de lambrisering. Kopen van 2

Zoek de muur studs . Een stud finder helpt u de studs in de muur te vinden. De lambrisering is om deze studs bevestigd . Mark de studs ' locatie met een potlood .
3

Meet de hoeveelheid benodigde lambrisering. Lambrisering komt meestal in bladen 4 meter breed en 8 meter hoog . De meeste plafonds zijn 9 of 12 meter hoog, wat betekent dat het maken van een aantal bezuinigingen op alles past . Meten van de hoogte van het plafond en de breedte van de muren ' . Gebruik deze cijfers om te berekenen hoeveel panelen je nodig hebt en wat bezuinigingen nodig zijn .
4

Snijd de panelen aan te passen . Gebruik een cirkelzaag en voorzichtig voeden de lambrisering doorheen. Heeft een scherpe rand niet te creëren. Als je enige haken en ogen aan de randen opmerken , verwijder ze met een harde - schuurpapier .
5

Bevestig de lambrisering aan de wand . Gebruik een spijker pistool met nagels die kleur zijn afgestemd op uw lambrisering. Plaats het paneel tegen de muur en plaats spijkers in de noppen op een afstand van elke 8 tot 12 centimeter . Alleen nagel de lambrisering in de studs. Werken tot alle panelen zijn bevestigd .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-design/1002063903.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.