Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> Home Design >> Content

Grote wc en douche Ontwerpen

Badkamers en badkamer meubels en apparaten komen in een verscheidenheid van vormen en maten en van invloed op de manier waarop u het ontwerp van uw badkamer. Een groot toilet en douche zijn mooi vanwege het comfort en de ruimte die ze bieden . Echter , ze hebben ook een groter ontwerp voetafdruk en kan een badkamer lijkt kleiner , vooral een die is al klein . Er zijn verschillende opties voor het ontwerpen van een badkamer met een grote douche en toilet . Aparte

Een ontwerp idee voor een groot toilet en douche is aan de twee zoveel mogelijk te scheiden. Installeer de douche aan de ene kant en het toilet op het andere uiteinde van de badkamer. Dit helpt om rommel en onevenwichtigheid in de badkamer te voorkomen; Als het toilet en douche zijn dicht bij elkaar , kan de rest van de badkamer kijken leeg en het deel met het toilet en douche misschien scheef kijken .
geen bad

een ander ontwerp idee voor een badkamer met een grote douche en toilet is om het bad te elimineren . Dit is vooral een goed idee in kleinere badkamers . Een bad neemt veel vloeroppervlak in een badkamer , en in combinatie met een grote douche en toilet , kan de badkamer erg krap en klein voelen met een bad ook. Verwijder het bad het openstellen van de badkamer en het scheppen van meer vloer-en wandruimte .
Groot Badkamers

Grote badkamers zijn ideaal voor het ontwerpen met grote douches en toiletten , simpelweg omdat ze bieden meer ruimte en dus meer ontwerpmogelijkheden . Grote badkamers , vooral meester badkamers, kan meer uitgewerkte ontwerpen , zoals een grote douchecabine , een toilet in een hoek of zelfs een apart toilet , en een bubbelbad hebben . Dubbele wastafels en een grote ijdelheid kan passen in het ontwerp als goed, en de badkamer kan ook verbinding maken met een grote walk - in closet . Sommige grote meester badkamers hebben ook ruimte voor meer luxe , zoals een klein drankje koelkast of zelfs een open haard .
Basisrichtlijnen

Uw leidingen , vierkante meters en de vorm van uw badkamer zijn de factoren die bepalen hoe je wel of niet kan ontwerpen van een badkamer met een grote douche en toilet . Toiletten moeten ruimte tenminste 16 cm van het midden van het toilet of wand aan de zijde , en een ruimte van ten minste 30 bij 48 centimeter duidelijk voor het toilet . Douchecabines moet minstens 34 bij 34 centimeter breed , met een duidelijke ruimte voor minstens 36 centimeter lang . Douches die zijn 60 cm breed of meer moet een duidelijke ruimte voor minstens 36 centimeter diep en zo breed als de douche. Ook moet douche deuren altijd naar buiten te openen in de richting van de badkamer , in plaats van naar binnen naar de binnenkant van de douche .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/home-design/1002063756.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.