Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> faux Afwerking >> Content

Hoe maak je een Secret Zolder Deur Construct

Vermommen een zolder deur om het geheim te houden zal sterk afhangen van decor en de bouw van de ruimte. Het is heel uitdagend om de randen van een plafond gemonteerde zolderdeur wissen om het te onderscheiden van het omringende vlak plafond te maken. Zelfs kleine veranderingen in kleur , vorm of shadowing zal onmiddellijk onthullen de verborgen deur . Echter , de eenvoudigste manier om de deur te verbergen is patroon replicatie. Met deze techniek , bent u niet wissen van de omtrek van de zolder deur - je eigenlijk te repliceren in de rest van het plafond , waardoor het zal verbergen , zelfs terwijl ze in het zicht . Wat je
Meetlint
klauwhamer of kleine koevoet nodig
Hout molding ( voldoende hoeveelheid voor het plafond grootte ) op Molding nagels
Rookmelder
Eye- bout < br > 3 meter touw
Toon meer instructies
1

Meet de afmetingen van de zolder deur met het meetlint . kopen van 2

Verwijder alle afgietsel dat omringt de deur . Gebruik voorzichtig een klauwhamer of kleine koevoet , en beschadiging van de zolder deur of omliggende plafond.
3 Plafond gieten kan een elegant decoratief effect dat niet alleen de zolder deur zal verbergen produceren, maar zal leiden tot een verbluffende look

Construct een decoratief rooster van lijstwerk over het hele plafond , waarbij elke "box" is dezelfde grootte als het vormstuk rond de zolderdeur . Het gieten kan gewoon stroken van hout of elegant gevormde - de keuze is aan jou . Dado rail ( ook bekend als " stoel rail " ) of bed gieten kan het beste aan het plafond te kijken, maar bespreek uw plannen met uw lokale hardware winkel bij het kiezen van het gieten .

Begin 4 de bouw van de rooster door eerst het bepalen van de zolder deur met het gieten . Bevestig het gieten aan het plafond met de nagels . Het gieten moet volledig verhullen de kloof tussen de deur en het plafond , maar je moet ervoor zorgen dat de zolder deur heeft speling door het gieten . Installeer vervolgens het vormen naar buiten over het plafond , waardoor elke "box" kijken identiek aan de "box" rond de zolder deur .
5

Verwijder alle hardware ( knoppen , touw handvatten , etc) van de zolder deur . Verf hardware die niet verwijderd kan worden ( bijvoorbeeld scharnieren ) om de hardware te mengen in het plafond kleur . Als de zolder deur is gewoon een paneel dat wordt geduwd en uit de weg , je klaar bent . Als de deur moet worden afgebroken , door naar de volgende stap .
6 niet een functionerende rookmelder te verwijderen . Het kan uw huis te verlaten minder beschermd .

Verwijder het " lef " van een rookmelder . Maak zo veel lege ruimte in de detector mogelijk , maar hebben geen mechanismen die de deksel dicht te houden niet beschadigen .
7

Monteer de lege rookmelder op zolder deur , gecentreerd op de zijde tegenover de scharnieren .
8

Boor een eye- bout door de binnenkant van de detector en naar de zolder deur . Zorg ervoor dat het strak en zitten diep genoeg dat het deksel van de detector kan nog steeds dicht .
9

Bind het touw aan de oogbout en rol het touw in de detector . Sluit het deksel om het touw te verbergen .
10

Wanneer u de zolder deur vallen , opent u de detector en trek aan het touw .
< br >
From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/faux-finishing/1002060211.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.