Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Design & Decor >> decor Styles >> Content

Hoe te geschulpte kant Venster Behandelingen Line

Lace venster behandelingen , terwijl het geven van een zachte en romantische look naar een kamer , kan soms ook puur om voldoende privacy te geven . Als je van het uiterlijk van vitrage , maar willen het uiterlijk van de traditionele , zwaardere gordijnen , zal een zwaardere bekleding gestikt achter de kant het gordijn meer transparant te maken maar nog de ​​kanten ingang van de kamer. Kies lichte katoenen stoffen om vitrage , of pure stof lijn om extra dikte toe te voegen zonder het blokkeren van licht. Wanneer u een vitrage met een geschulpte rand, kunt u ofwel nemen de coquille in de voering , of maak de voering recht aan de onderkant . Wat je
voering stof nodig
Meetlint
krijt Schaar
Pins
Tailor's of afwasbare marker pen en Naaimachine
Toon meer instructies
< br > 1

Meet uw vitrage voor breedte en drop . Meet tot aan de onderkant van de sint-jakobsschelpen als u wilt dat uw voering om ook sint-jakobsschelpen. Meet tot aan de top van de sint-jakobsschelpen als uw voering zal eindigen boven de kant sint-jakobsschelpen. Kopen van 2

Knip uw voeringstof aan de afmetingen van de vitrage , het toevoegen van 1 inch tot de drop meting en 2 centimeter de breedte meten .
3

Pin de zijranden van het bekledingsmateriaal onder 1/2 inch , dan 1/2 inch nogmaals naar de achterkant van de stof . Stik de zijzomen tot aan de randen neaten .
4

Draai de bovenkant van de bekleding stof onder naar de verkeerde kant door 1 inch en steek aan de bovenrand neaten .
5

Leg beide lagen stof op een vlakke ondergrond met de vitrage op de top van de voering. Bedekt de voering met de kant aan de bovenkant , zodat de rand van de bekleding ligt met de onderzijde van de zoom langs de bovenkant van de kant . Lijn de zijkanten van beide stoffen.
6

teken de omtrek van de geschulpte kanten rand op de voeringstof . Gebruik krijt kleermaker of een afwasbare stift.
7

Leg de vitrage plat op een groot oppervlak , goede kant naar boven . Leg de voeringstof op de top van de kant, met de goede kant naar beneden , het opstellen van de sint-jakobsschelpen. Speld de twee stoffen aan elkaar langs de zijranden . De bovenkant van de bekleding moet net onder de zoom aan de bovenkant van de kant .
8

Sluit de zijnaden van de twee stoffen samen op de naaimachine , het verlaten van een 1/2-inch naad toelage .
9

Draai het gevoerde gordijn op de juiste manier , en dan steek de bovenkant van de voering aan de kant langs de bestaande onderste lijn steken op de zoom . Naai alleen langs de rechte zijden , niet langs de geschulpte rand .


From:http://tuin.98905.com/home-design-decor/decor-styles/1002008939.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.