Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Magnetrons >> Content

Hoe maak je een koolstoffilter installeren op een GE LVM1750DM1WW

De LVM1750DM1WW is een over-the - range magnetron , vervaardigd door General Electric . De LVM1750DM1 magnetron is beschikbaar in zowel zwart-wit -modellen , en de kleur van de magnetron wordt aangegeven in het modelnummer achtervoegsel met ofwel " WW " voor witte modellen of "BB" voor zwarte modellen . Net als veel andere over-the - range microgolven , de LVM1750DM1WW heeft een capuchon -vent aan de onderzijde van het apparaat . Tijdens de installatie van de magnetron , de installateur heeft de optie om het apparaat vent het huis uit , of gebruik maken van een koolstoffilter om de lucht schoon te maken voordat het wordt herverdeeld in de keuken . Soms is het nodig om het koolstoffilter , bijvoorbeeld bij het vervangen Ovenlamp of vervanging van de filter zelf verwijderd . Zodra het filter is verwijderd , dient het correct geïnstalleerd zodat de luchtfilters . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon meer instructies
1

Haal de magnetron uit het stopcontact en vervolgens de magnetron deur te openen. Kopen van 2

Verwijder de schroeven aan de bovenkant van de grille aan de bovenkant van de voorzijde van de magnetron , en verwijder het rooster .
3

Verwijder de oude koolfilter , als men geïnstalleerd . Om te verwijderen , trek het filter naar u toe en uit de oven .
4

Lijn het nieuwe filter met de filter sleuven in het bovenste compartiment van de magnetron , en duw het filter zo ver mogelijk in het zal gaan. Het filter is ontworpen om te zitten in een hoek , en wordt ondersteund door twee lipjes aan de voorkant van de magnetron.
5

Vervang de bovenste grille, zet deze vast met de schroeven die werden verwijderd .

6

Sluit de magnetron deur , waarna de spanning van het apparaat te herstellen.


From:http://tuin.98905.com/home-appliances/microwave-ovens/1002053649.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.