Home & Garden >> Huis Tuin >> Home Appliances >> Plafondventilatoren >> Content

Hoe een plafond ventilator installeren met een Swag Kit

Plafond fans kunnen helpen verminderen uw afhankelijkheid van airconditioning in de zomer en maak uw woning comfortabeler bij juist gebruik in de winter . Niet elke kamer heeft echter de perfecte setup voor het installeren van een ventilator aan het plafond . Bijvoorbeeld, als je een kamer waar het bijna onmogelijk is om draad lopen boven het plafond , mag u niet in staat zijn om een ​​traditionele ventilator aan het plafond te installeren. Dat betekent nog niet dat je niet een te installeren ! Hier ziet u hoe een ventilator aan het plafond te installeren met een swag kit . Wat je
Plafondventilator
Swag kit nodig
Boor
schroevendraaier
Wire strippers
Draadconnectors
Toon meer instructies
1 < p> Bepaal waar in de kamer u zal installeren de ventilator aan het plafond . Houd in gedachten dat u direct wordt vastschroeven van de montagebeugel op een dwarsbalk , dus probeer dan een die centraal is gelegen in de kamer. Zodra je dat doet , schroef de montagebeugel stevig op de dwarsbalk . Kopen van 2

Open het plafond ventilator doos en zet de ventilator samen volgens de aanwijzingen die zijn opgenomen. Zodra de ventilator is gemonteerd , til hem en hang de ventilator kogelgewricht in het stopcontact gedeelte van de ophangbeugel .

Til 3 de luifel aan het plafond en maak een teken op het waar je wil de swag snoer te verlaten van de ventilator. Zorg ervoor dat u markeren , zodat het koord zal verlaten in de richting van de uitgang u van plan bent over het gebruik voor voeding van de ventilator .
4

Verwijder de ventilator en demonteer de stang , dus je kunt boren een gat op de luifel waar de swag snoer zal treden .
5

Boor het gat en plaats de tule dat komt in uw swag kit, zet dan de ventilator stang weer op zijn plaats en zet de ventilator terug in de montagebeugel .
6

Neem de haken die met uw swag kit en installeer ze zoals voorgeschreven. Zorg ervoor dat ze zijn uitgelijnd , zodat ze dragen de draad in de richting van de uitgang .

Neem 7 de draad en haal door de swag keten . Voor de beste resultaten , zorg ervoor dat het gaat door elke link.

Trek
8 de draad door de tule op de luifel en strip ongeveer 3/4 centimeter isolatie van elke draad. Verbind een draad met het zwarte plafond ventilator draad en de andere swag draad aan het witte plafond ventilator draad . Als uw ventilator heeft een lichte kit , sluit de zwarte en de blauwe draden in de ventilator om dezelfde swag draad met de witte aangesloten op de andere swag draad .
9

Bevestig de luifel aan de ophangbeugel en start opknoping de swag ketting aan het plafond haken . Zorg ervoor dat u de swag lijn vrij te houden van de bladen van de ventilator aan het plafond .
10

Steek de stekker in het stopcontact en test je nieuwe plafond ventilator !
< Br >

From:http://tuin.98905.com/home-appliances/ceiling-fans/1002052568.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.