Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Hobbies >> meubels maken >>

Hoe maak je een houten Cooler Box Build

Hoewel houten koelers zijn groter en minder praktisch dan de hedendaagse koelers gemaakt van plastic en piepschuim , hun aantrekkingskracht ligt niet in hun functionaliteit, maar veeleer hun rustieke stijl en klassieke uitstraling . Het maken van een houten koelbox is een relatief eenvoudig project dat hearkens terug naar de dagen voor koelkasten voorkwamen , toen ijs kisten werden gebruikt voor gekoelde opslag. Met basic workshop tools kun je een ruime houten koelbox maken . De onderstaande aanwijzingen zijn voor een rechthoekige doos van drie meter lang en een voet high.Things je nodig hebt : Houten planken
Top - montagescharnieren
Hammer
Finish spijkers of schroeven
grof schuurpapier < br > Fine schuurpapier
3/8-inch boor
boor
Stain ( optioneel ) op Penseel
half-inch kabel ( optioneel ) op zwaar werk berekende vuilniszakken
* punaises
* Foam kern isolatie ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Selecteer het hout dat u wilt gebruiken voor de koelbox . Pine is een goede keuze, want het schuurt gemakkelijk en vlekken ook. Het kiezen van een bos met enkele korrels tonen kan een mooie textuur toe te voegen . Kopen van 2

Snijd vier 36 -inch lange planken , elk 12 cm breed .
3

Cut twee 12 - inch vierkante platen voor de einden van de koeler . Boor twee 3/8-inch gaten in de planken als je wilt touw handvatten voegen . Boor de gaten in het midden van het bord ongeveer vijf centimeter uit elkaar .
4

Zand de planken , eerst met grof schuurpapier en daarna met fijn schuurpapier . Dit moet eventuele uitstekende randjes te verwijderen en glad uit al het hout .
5

Bevestig het vierkante uiteinde planken aan de lange zijkanten door spijkeren of schroeven ze samen. Zorg ervoor dat alle bestuur kanten uitgelijnd zijn, bij elkaar voordat je ze hechten . Als ze niet meer passen precies zand totdat ze doen .
6

Bevestig de lange planken aan elkaar spijkeren twee of drie spijkers langs de randen van de platen . Zodra je dit hebt voltooid moet u een driezijdige doos met een open bovenkant hebben .
7

Zet de laatste lange plank op de bovenkant van de koeler , zorg ervoor dat het goed past . Bevestig een scharnier over een voet van de linkerrand van spijkeren of schroeven in de top van de zijkant bord . Herhaal hetzelfde met het tweede scharnier over een voet van het rechter uiteinde .
8

Test de deksel te zorgen dat het openen en sluiten zonder enige moeite. Stel de scharnieren totdat hij soepel werkt .
9

Voeg de optionele touw handvatten door het snijden van twee een - voet stukken touw . Knoop een touw en haal deze door een gaten in het einde raad . Dan trek het terug door het tweede gat en stropdas knoop aan de andere kant . Herhaal dit proces aan de andere kant met een ander stuk touw.
10

Lijn de binnenkant van de doos met drie of vier lagen van zware vuilniszakken . Bevestig de vuilniszakken met punaises , en zorg ervoor dat extra speling op de bodem te verlaten, zodat de zakken niet zal trekken uit de spijkers. De vuilniszakken voorzien water bescherming voor de koeler. Vervang vuilniszakken wanneer ze beschadigd raken of versleten .

Stoel Canning Montagehandleiding

vervanging van het versleten rieten stoel of achterkant van een stoel is een manier om favoriete of erfstuk meubels herstellen. Er is een grote verscheidenheid van caning patronen , materialen en technieken , maar de meest voorkomende is ofwel streng stokslagen , waarin individuele stokken zijn geweven in een achthoekige patroon , of druk - in caning , waarin bladen van geweven riet zijn bevestigd

Meer dan ooit