Home & Garden >> Huis Tuin >> Hobbies >> meubels maken >> Content

Mini Meubilair Projecten

Het maken van miniatuur poppenhuis meubels beroep op de ambachtelijke liefhebber die een poppenhuis of droomt van het bouwen van een poppenhuis heeft opgebouwd . Het is een project voor een volwassene of een ouder kind . Het vereist meer fantasie dan het bouwen van vaardigheden. Er zijn een verscheidenheid van verschillende materialen en recyclebare items te gebruiken bij het maken miniatuurmeubilair . Printable Meubelen Projecten

Craft boeken , zoals Vivienne Boulton 's "The Dollhouse Decorateur , " onder andere pagina's van patronen op te sporen en toe te passen op karton of hout . Na het uitsnijden van de stukken , assembleren volgens de instructies in het boek om miniatuur meubelen , zoals een kaptafel , dressoir of vleugelverdediger stoel te maken. In plaats van het gebruik van patronen uit een boek , een aantal websites bieden gratis patronen , aangeduid als printables , af te drukken vanaf uw computer op zwaar papier . Veel van deze niet alleen druk het overzicht patroon , maar het ontwerp en de kleur toe te passen op het papier . Het is net als het afdrukken van miniatuur meubelen .
Gerecycleerde Meubilair Projecten

Kijk rond voor recyclebaar materiaal , geschikt voor het maken van miniatuur meubelen . Lege luciferdoosjes zijn ideale lades. Knip een groot rechthoekig stuk van de zware , heldere verpakking plastic aan de bovenkant van een glazen tafel te maken. Mode een kleine kartonnen doos in meubilair , zoals een dressoir of tafel . Kijk door tijdschriften voor foto's van meubels , en dan voorstellen hoe je het stuk zou kunnen repliceren , met behulp van karton . Maak smeedijzeren - achtige pop stoelen van kunstig snijden en curling aluminium blikjes frisdrank , het gebruik van de bodem van het blik voor de zetel van de stoel , en het vormgeven van de snijvlakken aan stoelpoten en een rugleuning vormen. Hoewel dit is een klassiek ambacht project , vaak genoemd blikje pop meubelen , is het niet geschikt om te gebruiken als speelgoed van een kind , als gevolg van de scherpe randen .
Verfraaien van Furniture Projecten

Craft klei , die typisch verkoopt voor ongeveer 1 of minder per gram , kan worden gevormd in meubilair delen en vervolgens gebakken in de oven gedurende ongeveer 15 minuten uitharden. Na het maken van meubels , voeg versieringen zoals knoppen voor laden . Maak lade trekt uit een verscheidenheid van materialen, zoals geschilderde droge bonen of zaden , spelden of naalden met decoratieve hoofden of sieraden kralen . Gouden sticker sterren , strategisch snijden , maken geschikt gouden scharnieren voor kartonnen kasten . Lijm omzoomd versiering rond de basis van een stof Bank om de finishing touch . Gebruik duidelijke , zware verpakking plastic als doorzichtige vensters in china hokken of andere kasten met glas. Voor China kasten met spiegel-achterkant , gebruiken aluminiumfolie als de spiegel .


From:http://tuin.98905.com/hobbies/furniture-making/1002114712.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.