Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> moestuin >> Content

Odd Soorten Hybrid Groenten

Hybriden onder groenten zoals kool en broccoli zijn gemeenschappelijk. Vanwege de extreme weersomstandigheden in vele delen van de wereld , hybride groenten die meer in staat om klimatologische diversiteit voortdurend toegevoegd aan de stroom cultiveerbare groenten . In zeer bevolkte gebieden die gevoelig zijn voor extreme klimaat , zoals India zijn , dit wordt vooral belangrijk . Sommige van de soorten die komen samen met deze vooruitgang lijkt heel vreemd . Broccoflower

broccoflower is een kruising tussen broccoli en bloemkool . Of je eet broccoli , bloemkool of broccoflower , het grootste deel je eet is de bloemknoppen en steeltjes , maar de stengels zijn ook eetbaar . Broccoli en bloemkool zijn nauw verwant , waardoor het gemakkelijk is om kruisbestuiving hen. De combinatie zorgt voor een ongewone ogende exemplaar , met golvende en vouwen bloemen die uit steken willekeurig uit de stengel. De plant is een lime - groene kleur en is milder en zoeter dan broccoli en bloemkool .
Squash Courgette

Squash courgettes hebben de vorm en het gevoel van een gewone groene courgette maar ze zijn geel als een squash . Deze kunnen gemakkelijk vervangen regelmatig courgettes in traditionele recepten , omdat de smaken zijn vergelijkbaar. De plant duurt ongeveer 50 dagen om volledig te groeien . De plant kan binnen worden gekweekt met potten of buiten in de hitte of in een kas . De zaden worden vergelijkbaar met courgette gegroeid , die vereist dat u om ze te planten in ongeveer 1/2 tot 3/4 inch van fijne bodem .
Sla

onderzoekers van de University of Central Florida hebben gekruist sla met een insuline- gen die kunnen helpen bij de bestrijding van diabetes . De cellen van de sla beschermen insuline aangezien het door het menselijke spijsverteringsstelsel . Zodra de insuline de darmen bereikt, wordt de insuline-producerende reactie mechanisme van uw lichaam geactiveerd . Onderzoekers hopen dat dit zal bijdragen aan een gezondere levensstandaard voor mensen die lijden aan de levensbedreigende ziekte .
Teelt

Hybrid groenten worden zowel commercieel als particulier gekweekt . Teelttechnieken zijn geïmplementeerd in de provincie Khyber Pakhtunkwa , Pakistan . Een hybride bittere kalebas genaamd karail wordt geteeld in de massa op stokken en plastic draad in het land . Een boer vertelde Inpaper Magazine dat boeren vaak te onwetend en conservatieve om nieuwe teelttechnieken aan te passen . Ze worden echter vastgesteld zodra de technologie volledig wordt uitgevoerd . Meer boeren aan te passen aan de gebruiken als ze zien dat het financiële succes van hun concurrentie .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/vegetable-garden/1002050220.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.