Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> bodem >> Content

Tegens van Grass Clipping Mulch in een moestuin

Grasmaaien creëert maaisel in de loop van een zomer groeiseizoen . Huiseigenaren met te veel grasresten te vertrekken op het gazon kan deze gebruiken op andere manieren , zoals ze in de composthoop of de verspreiding ervan als mulch . Echter , er zijn een aantal nadelen aan het gebruik van het maaisel als mulch in de moestuin . Remmen Water penetratie

Omdat het maaisel zijn fijne textuur , kunnen ze samen mat , vooral als fris en groen . Heiwerk- gras knippen mulch dikker dan een centimeter voorkomt dat er water en zuurstof uit het penetreren van de grond , volgens de Universiteit van Missouri Cooperative Extension . Bij gebruik van gras knippen mulch in de moestuin , verspreid minder dan 1 cm dik en laat het drogen voordat je een volgende laag.
Overmatige hitte

Vers , groen gras knipsels zijn rijk aan stikstof, waardoor de knipsels opwarmen als ze ontleden . Zoals de ontbindend gras opwarmt, het trekt in zuurstof uit de omgeving . In een composthoop , dit helpt de temperatuur te verhogen , het doden van onkruidzaden en snelheidsovertredingen afbraak . Als mulch in de moestuin , de hete afbraakproces van vers gemaaid gras berooft jonge planten van zuurstof en verwarmt het oppervlak van de bodem , ze uit te drogen of oververhitting plantenwortels en stengels . Het mengen van groen gemaaid gras met andere droge materialen , zoals droge bladeren of houtkrullen , verhoogt de beschikbaarheid van zuurstof , adviseert de Universiteit van Californië in Davis .
Geur
< p > dikke matten van verse , groene gras weg staat aan voldoende zuurstof penetratie beginnen ontbindend anaëroob . Dat proces kan stank produceren . Laten dunne lagen van gras knippen droog zijn voordat u als mulch of vermenging vers gemaaid gras met droge materialen , voegt zuurstof en zorgt voor een prettiger kijken , ruiken mulch .
Herbiciden
< p > Gazononderhoud omvat vaak spuiten met Onkruidbestrijdingsmachine herbiciden of andere chemicaliën gazon , zoals insecticiden . Het gebruik van chemische beladen maaisel in je moestuin kan uw groenteplanten schaden, adviseert de Universiteit van Californië in Davis . De meeste gazon chemicaliën af te breken als het gemaaide gras goed gecomposteerd voor gebruik in de tuin , maar deze chemische stoffen zijn waarschijnlijk nog steeds actief zijn als u maaisel vers gebruiken als mulch . Een paar herbiciden zelfs overleven het composteringsproces en langdurige insecticiden kan doden nuttige insecten die nodig zijn voor het bestuiven uw groentegewassen zijn . Weten welke chemicaliën zijn gebruikt op uw gazon voordat u de knipsels als mulch rond uw groenten.


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/soil/1002049942.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.