Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe naar Bermuda Grass plant in de zomer

Als een warm - seizoen gras, bermudagrass begint te ontwikkelen als de temperatuur stijgt in het voorjaar en het blijft groeien tot de vroege herfst tot koeler weer terugkeert . Om deze reden , start een nieuwe patch van bermudagrass in de zomer voor augustus te geven genoeg tijd om voordat het weer verandert vestigen . Naast aandacht voor de kalender , bereiden de grond goed en uw nieuwe gazon zal ontwikkelen tot een krachtige dichte groen voor de winter stuurt het in kiemrust. Wat je nodig hebt
Rototiller
Wijzigingen , per grondtest
compost of mest
Rake Gazon roller
Bermudagrass starter ( zaden , stekkers of zode )
Toon meer instructies
1

rototill het grasveld , het verwijderen van alle grote puin dat opduikt op of nabij het oppervlak van de bodem om te voorkomen dat het blokkeren van wortelontwikkeling. kopen van 2

Vraag uw lokale coöperatieve uitbreiding kantoor hoe te sturen in een bodemmonster te testen . Volg de instructies van het personeel voor het verzamelen en indienen van uw monster van vuil om uit te vinden de pH en vruchtbaarheid . Bermudagrass tolereert milde zuren , bijvoorbeeld. Een bodem testrapport vindt u richtlijnen voor het toevoegen van kalk aan de grond geven als de pH lager dan 6,5 . Het zal u ook vertellen hoeveel stikstof, kalium en fosfor te vervallen indien een tekort bestaat.
3

Raadpleeg een kinderdagverblijf , een tuinarchitect of uw coöperatieve uitbreiding kantoor om uit te vinden de rassen van bermudagrass dat gedijen waar je woont . Daarnaast , erachter te komen of is het best om de verschillende cultivars uit zaden , graszoden , takjes of stekkers te starten. Gemeenschappelijke bermudagrasses uit zaden groeien , maar hybriden alleen vegetatief voortplanten .
4

de bodem volgens de aanbevelingen van uw bodem testrapport wijzigen . Bovendien , tot een 2 - inch laag compost of mest in de bodem tot een diepte van 6 cm . Hark het gebied om een ​​gladde bed en uitvoeren van een gazon roller over het oppervlak om het te verstevigen en te verwijderen luchtzakken .
5

Plant bermudagrass op de voorbereide zaaibed volgens de instructies voor de door u gekozen methode . Broadcast zaden met een spreider , bijvoorbeeld . Maak gaten in de rijen 1 voet apart voor pluggen. Maakt niet uit welke methode je ook kiest , voert u een gazon roller over de areaal om een ​​goed contact tussen de bermudagrass en de bodem te creëren, zodat de wortels worden vastgesteld.
6

Spoel uw gazon gebied direct na het zaaien bermudagrass zaden afzetting geworteld stukken . Regelmatig water om te voorkomen dat de zaden of wortels tegen uitdrogen tot het gras is gevestigd. Opgericht gras planten niet opleveren als je ze trekken . Op dat moment beginnen met het geven 1 centimeter water om uw gazon bermudagrass wanneer de messen verwelken .

De beste tijd om graszaad in South Carolina

Vanaf de noordelijke werven van de Piedmont naar achtertuinen langs gematigde kusten , South Carolina sport vele klimaten . Deze klimaten geven tuinders opties als het gaat om het zaaien gazons . Clemson University geeft vele soorten gras beschikbaar voor Zuid-Carolina gazons , en elk heeft een voorkeur planttijd . St. Augustine Gras Warm - seizoen grassen zijn geschikt voor meter langs de kust v

Meer dan ooit