Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Grasmaaiers >> Content

Hoe maak je een Huskee Supreme Lawn Tractor Fix

Of u nu hectare gras te snijden in de zomer , of velden van bladeren en mulch te zuigen tijdens de herfst of winter , het Huskee Supreme zitmaaier , geproduceerd door Husqvarna , is ontworpen om omgaan met de werklast . De Huskee Supreme wordt beschouwd als een stevig gebouwde machine kan echter kleine problemen soms voorkomen , vooral wanneer de trekker onderhoudsschema wordt niet op de voet gevolgd . Een eenvoudig overzicht van veel voorkomende problemen en oplossen van problemen technieken krijg je meestal wel de Huskee terug in orde . Wat je
multimeter
Wrench
Vervangende batterij
Tangen
Bougiesleutel
Vervanging bougie
nodig
Toon meer instructies
1

Open de Huskee de motorruimte en zet de multimeter op . Stel de multimeter op volt en bevestig de negatieve en positieve test leidt op de meter om de corresponderende accupolen. Wanneer de spanning onder 10 tot 12 volt het vereist vervanging . Draai en trek de kabels af met een sleutel , haal de oude batterij eruit , plaats de nieuwe inch Draai de kabels met de sleutel .

Neem 2 van de Huskee de bougiekabel . Verwijder de stekker met een bougiesleutel . Reinig of installeer een nieuwe bougie . Als het is geweest sinds minstens een jaar de bougie vervangen , het veranderen van de plug is een goed idee . Installeer een nieuwe plug door te draaien weer in het stopcontact , een aanscherping van het met een bougiesleutel .

Controle 3 om te controleren of de bedrading contactslot van de maaier te maken , startmotor en accu kabels zijn allemaal veilig te stellen en dat er geen losse verbindingen . Als er sprake is van losse verbindingen draai ze neer met een schroevendraaier .
4

Keert u, en de tankdop eraf en kijk om te zien of er genoeg benzine in de brandstoftank . Als de gastank is laag , vul de tank met gas . Plaats de tankdop na de tank volledig is gevuld met benzine.
5

Verwijder het luchtfilterdeksel , die rust op de top van de carburateur op de motor . Verwijder het deksel los door de kleine plastic schroef . Zet het deksel opzij en trek het filter uit . Vervang het filter met een nieuwe als het vuil is .
6

Controleer de olie op de maaier als de motor begint te lopen luid , of als er meer rook dan normaal uit de uitlaat . Til de motorruimte en trek de oliepeilstok uit . Veeg de peilstok met een doek , plaats de peilstok en trek deze vervolgens weer uit. Kijken om ervoor te zorgen dat het oliepeil valt tussen de aanvaardbare bereiken gemarkeerd door de indicatoren op de peilstok . Als de olie laag is , vervangt u de peilstok , verwijder dan de olievuldop en zet een kwart van de olie in Plaats de dop als dit is gebeurd .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/lawn-mowers/1002045785.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.