Home & Garden >> Huis Tuin >> Garden & Lawn >> Tuingereedschap & Supplies >> Content

Hoe te Bamboo Droog voor een Trellis

Rozen , erwten , komkommers , druiven en andere planten met wijnstokken vereisen een hekwerk klimmen om te groeien en zich goed te ontwikkelen . U kunt stengels van gedroogde bamboe binden samen om een ​​eenvoudige , stevige , aantrekkelijke hekwerk voor uw tuin nodig maken . Voor de beste resultaten , oogst stengels minstens 3 jaar oud en droog bamboe in de herfst of winter , vooral in warme klimaten , om het risico van splitting.Things verminderen je nodig hebt
Rubberhamer
Geventileerde droogrekken
tent ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Soak bamboe stengels in het water voor drie maanden. kopen van 2

Rijd de stengels verticaal in de grond in een zonnige locatie , met behulp van een hamer . Laat ze aan de lucht drogen voor twee weken. Het drogen van de stengels verticaal op het eerste voorkomt schimmel aanvallen .
3

Leg de stengels horizontaal op geventileerde droogrekken . Laat ze in een koele, goed geventileerde ruimte of in een tent niet in direct zonlicht om snelle veranderingen in temperatuur of vocht te voorkomen .
4

Draai de stengels om de 15 dagen een uniforme droging te bevorderen . Afhankelijk van de luchtkwaliteit en de grootte van de stelen , moeten ze volledig uitdrogen binnen zes tot 12 weken .


From:http://tuin.98905.com/garden-lawn/garden-tools-supplies/1002041819.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.