Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> patio Furniture >> Content

Hoe Furnish Irresistible Backyard Uitstappen

Woninginrichting de sfeer in een persoonlijke ruimte . Voor outdoor woonruimtes , is er een groot aantal selecties uit te kiezen . Dus veel plezier ermee ! Bepaal wat uw smaak zijn en vertrouw op je instinct ! Kies de meubels die de openbaringen van je persoonlijkheid op het display zal zetten . Voeg de warmte van die speciale details die elke achtertuin kan een grillige en speciale schepping als u uw creatieve flair ontwaken ; en inrichten van je eigen onweerstaanbare achtertuin uitje . Instructies
1

Pick buiten zitten die goed mengt met uw thema . De textuur , kleur , bouw en comfort niveau van de zitplaatsen zijn belangrijke overwegingen . Ook blijven binnen uw prijsklasse . Upgrades kunnen een optie voor later , maar voor nu , kopen wat je kunt veroorloven om uw onweerstaanbare achtertuin uitje leveren . Kopen van 2

Gebruik priëlen uw onweerstaanbare achtertuin uitje leveren . Ze zijn vaak gemaakt van hout of metaal en zijn er in verschillende modellen en maten . Versier je entrees met hen. Laat ze naakt of versieren met bloemen, wijnstokken , linten , enz. Zet ze vast , zodat ze niet in de buurt zal blazen tijdens harde wind en schade aan uw eigendommen of aan eigendommen van uw buren veroorzaken .
3 < p > Richt uw onweerstaanbare achtertuin uitje met stoere outdoor dinette of bistro sets. De design-elementen van de huidige outdoor eetcafe meubilair dragen een " WOW " factor die bijdraagt ​​aan de eenvoud van het delen makkelijk , maaltijden relaxed bij elkaar. Omdat deze inrichting zal worden buiten het merendeel van de tijd , zorg ervoor dat ze goed bestand tegen de elementen en de wisseling van de seizoenen . Zet ze als ze moeten worden bevestigd aan materiële schade in tijden van harde wind te voorkomen .
4

bieden privacy door strategisch plaatsen van grote en extra grote planten te helpen inrichten van uw onweerstaanbare achtertuin uitje. Planten zijn een favoriet en goedkope accessoire die gemakkelijk opwarmen elke ruimte. Maar ze kunnen ook worden gebruikt om uw bijeenkomsten te beschermen tegen nieuwsgierige ogen . Kies planten die goed gedijen in uw klimaat wanneer gegeven de juiste zorg en aandacht .

Ook outdoor privacy schermen , die alleen of in combinatie met extra grote planten kunnen worden gebruikt . Beide bieden prachtige ambiance en kan worden gebruikt om uw onweerstaanbare achtertuin uitje leveren .
5

Probeer een tuinhuisje . Tuinhuisjes stand alone als outdoor kamers die onmiddellijk kunnen voegen charme en gezelligheid wanneer gekozen om uw onweerstaanbare achtertuin uitje leveren . Nu dagen , veel tuinhuisjes komen klaar om te worden gemonteerd en voorzien van mooie flowy scherm zoals stoffen , mogelijk met ritsen om de tuinhuisjes omsluiten . Ze zorgen voor schaduw , semi - privacy en bescherming tegen ongedierte . Deze tuinhuisjes komen tot leven als outdoor kamers toen ingericht met meubilair voor buiten en accessoires . Ze moeten ook worden bevestigd aan de grond /terras /dek om te voorkomen dat hoge winden waaien ze rond en het veroorzaken van schade .


From:http://tuin.98905.com/furniture/patio-furniture/1002038810.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.