Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe een goede matras Zoek

De opties voor een goede matras lijken eindeloos : kussen tops, memory foam , slaap nummers en een tal van andere rassen op de markt zijn . Het vinden van een matras die geschikt is voor u kan overweldigend zijn. De meeste winkels zijn voorzien van matrassen op elkaar en velen zullen zelfs mogelijk een proefperiode om te controleren of degene die je kiest is het beste voor u . Instructies
1

Vraag vrienden en familie wat voor soort matrassen die ze hebben. Als ze een van de nieuwere variëteiten , vragen of je het kan testen . Dit kan eenvoudig worden liggend op het bed voor 10 tot 15 minuten om te zien hoe het voelt. Kopen van 2

Bepaal hoeveel u wilt uitgeven aan een nieuwe matras . Prijzen kunnen variëren van enkele honderden tot meer dan duizend dollar. Door vast te houden aan een vaste budget prijs, kunt u voorkomen dat druk in het kopen van iets wat je niet kunt veroorloven .

Bezoek 3 de winkels in uw buurt die verkopen matras . Test de displays in de showroom . Als je een die geschikt lijkt en past bij uw budget , kijk op de andere winkels om te zien of ze dragen hetzelfde matras of iets dergelijks voor een betere prijs .
4

Vraag over een proefperiode als u & # x2019 ; re gewoon niet zeker . Indien een proefperiode wordt aangeboden, kunt u profiteren van de optie en test de matras uit , thuis , voor zo lang mogelijk om zeker te zijn is de beste keuze voor u .
5

Don ' ; t bang om de prijs te onderhandelen . Laat de verkoper weten dat je dezelfde of soortgelijke matras kan krijgen bij een andere winkel voor een betere prijs . Vaak zal de verkoper voldoen aan of overtreffen de prijs van een concurrent .
6

Laat je niet onder druk gezet in het kopen van een merknaam. Veel van de knock off merken hebben dezelfde garantie en kwaliteit van de duurdere merken .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037493.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.