Home & Garden >> Huis Tuin >> Furniture >> matrassen >> Content

Hoe Vergelijk soorten matrassen

Met zoveel uren van je leven slapend doorgebracht en in bed , neem wat tijd en moeite om te gaan met de verschillende soorten matrassen die beschikbaar zijn weten voordat u enige vorm van aankoop beslissing te maken. U kunt echt niet weten of een matras is voor u totdat u daadwerkelijk een nachtje over slapen , maar je kunt de kans dat het een slechte pasvorm door het vergelijken van soorten matras voordat je koopt een minimum te beperken . Instructies
1

Onderzoek elk type matras die beschikbaar is . Innerspring matrassen zijn standaard ; ze ondersteunen uw lichaam met behulp van spiraalveren . Traagschuim matrassen zijn nieuwere ; ze voldoen aan uw lichaamsvorm . Latex matrassen ook voldoen aan je lichaam, maar niet in dezelfde mate als memory foam . Waterbedden vloeibare voor ondersteuning. Kopen van 2

Bekijk ook de matrassen die beschikbaar zijn voor het type bed je hebt zijn . Waterbedden vergen doorgaans een speciaal bed frame. Standaard lattenbodems kan een binnenvering , een memory foam of een latex matras te ondersteunen . Verstelbare bedden , die mechanisch in verschillende standen te zetten is ook geschikt innerspring , traagschuim en latex matrassen .

Besteed 3 aandacht aan de maten voor de matrassen die u overweegt . U wilt dat de matras lang genoeg en breed genoeg voor je lichaam het type en uw slaapgewoonten zijn. Als u een bed te delen , minstens een koningin. In het algemeen , kingsize matrassen zijn 76 bij 80 centimeter , koningin matrassen zijn 60 bij 80 centimeter , vol zijn 53 bij 75 centimeter en twee zijn 38 bij 75 centimeter .
4

Probeer ze uit . De beste manier om verschillende soorten matrassen te vergelijken, is vast te stellen op hen en te simuleren uw slaaphouding . Wees niet bang om te gaan liggen op verschillende matrassen voor ongeveer 15 tot 20 minuten . Zorg ervoor dat u te leggen aan uw kant, je rug en je buik . De verkopers moet je aanmoedigen , zodat u het juiste type matras kan vinden .
5

Focus op de stevigheid niveau van de verschillende soorten matrassen als u ze uit te proberen . De exacte gevoel van stevigheid niveaus kan verschillen per merk , maar in het algemeen , kunnen matrassen worden omschreven als zacht , kussen top , pluche , stevig of extra stevig . Consumer Reports raadt kopers niet te raken in de termen fabrikanten gebruiken om hun matrassen te beschrijven. In plaats daarvan concentreren op het vinden van de matras waarop je voelt dat de meest comfortabele .


From:http://tuin.98905.com/furniture/mattresses/1002037126.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.