Huis Tuin

Huis Tuin

# >> Huis Tuin >  >> Furniture >> bedden >>

Hoe maak je een zelfgemaakte Work Station Loft Bed Zorg

Loft bedden gecombineerd met werkplekken zijn nuttig waar woonruimte is op een premie , zoals college dorm kamers en studio-appartementen . Een winkel koopt unit kan kosten honderden dollars , maar u kunt uw eigen te bouwen voor een fractie van die kosten . Alle materialen die u nodig hebt zijn verkrijgbaar bij uw lokale hardware winkel . Veel winkels zullen het hout voor u gesneden , waarbij u alleen om de stukken te monteren . Wat je nodig hebt & Bar klemmen
Boor Goedkope 3 -inch houtschroeven Goedkope 4 -inch houtschroeven Pagina 2 1/2-inch houtschroeven
schroevendraaier
4 stuks van 40 -inch - lange 2 -voor - 12 - inch platen
2 stuks van 79 -inch - lange 2 -voor - 12 - inch platen
2 stuks van 75 -inch - lange 2-bij - 2 - inch boards
15 stuks van 40 -inch - lange 2 - door - 4 - inch platen
4 stuks van 65 -inch - lange 4 - door - 4 - inch berichten. Goedkope 4 - inch houtschroeven < . br > 1 stuk van 76 -inch - lange 2 - door - 4 - inch board Pagina 2 stukken van 38 -inch - lange 2 - door - 4 - inch platen
3/4-inch multiplex , 75 - door - 24 inches
10 - foot kettingen, 2 Goedkope 4 schroefdraad koppelingen
Zip banden ( optioneel ) op Toon Meer instructies
De Loft Bed
1 < p > Monteer een doos van 2 -voor - 12 - inch platen , twee van hen 40 centimeter lang en de andere twee 79 centimeter . De kortere boards moet worden ingeklemd tussen de langer lopende . Klem de doos samen met bar klemmen . Kopen van 2

Boor vier 1/16-duim piloot gaten in elke hoek joint , en zet de doos samen met 3 - inch hout schroeven door de piloot gaten.

3

Klem twee 75 - inch stukken van 2-bij - 2 - inch boord langs de binnenkant van de lange planken , 4 centimeter van de grond . Deze zullen een steun voor de borden die de matras vormen.
4

Schroef de 2-bij - 2 - inch platen, om de 2 -voor - 12 - inch platen met 2 1/2-inch hout schroeven , boren voorboorgaten om de 3 centimeter eerste om het hout
5

Set 15 40 - inch stukken van 2 - door - 4 - inch board over de box te voorkomen splijten . , rustend op de steunen u hebben vastgeschroefd . Ruimte gelijkmatig .
6

Boor twee gaten door de buitenwand van de doos en in het einde van elke 2 - door - 4 - inch board . Schroef de platen op zijn plaats met 3 - inch hout schroeven .
7

Flip het bedframe ondersteboven.
8

Stand een 65 -inch 4 - door - 4 inch functie in elke hoek van het bedframe en klem op hun plaats .
9

Boor zes boorgaten per hoek met drie aan een zijde van de hoek en drie anderzijds. Schroef het bedframe aan de palen met 4 - inch hout schroeven .
10

Flip de hoogslaper de rechterkant omhoog en staan ​​het op zijn benen .
11

Klem een 76 inch 2 - door - 4 - inch boord van de achterpoten , gelegen 4 cm boven de grond . Boor gaten en schroef het vast met drie 3 - inch hout schroeven per kant.
12

Klem twee 38 -inch 2 - door - 4 - inch planken over de berichten op de uiteinden , gelegen op slechts boven het bord van de vorige stap . Schroef ze vast met 3 - inch hout schroeven . Deze drie boards zullen de benen te ondersteunen en voorkomen dat ze bewegen .
De Work Station
13

Snij een 75 -by - 24 - inch stuk van 3/4- inch multiplex .
14

Boor een 1 -inch gat in elke hoek van het triplex , geplaatst 2 centimeter uit de hoek .
15

Rijg een 10 - voet -keten door een van de gaten onder de plank en omhoog door de andere opening aan de 24 - inch edge . Draad een tweede stuk van de ketting door de andere twee gaten .
16

Loop de keten rond twee van de 2 - door - 4 - inch platen die zich uitstrekt over het bedframe opening. Bevestig de lussen samen met schroefdraad links naar een hangende bureau maken .
17

Verder zet het bureau om het bedframe benen met kabelbinders als er meer stabiliteit is vereist. De kabelbinders kunnen worden geregen door de geboorde gaten in de multiplex, en aangescherpt rond de benen .
18

een computer toevoegen en welke andere arbeidsmiddelen die u nodig hebt om de werkplek te voltooien .
< br >

Hoe kan ik een Queen Size Waterbed Frame met lades Zorg

Queen size waterbedden zijn groot en comfortabel genoeg voor twee personen . Ook echter , nemen een groot deel van de ruimte waarin zij worden geplaatst . Wanneer de ruimte beperkt is , kan het moeilijk zijn om zowel een queen size waterbed en een set van lades geschikt om kleding of andere items op te slaan . Dit probleem te omzeilen door het installeren van een queen size waterbed frame met lade

Meer dan ooit