Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> muren >> Content

Hoe maak je een kozijn voor een ingebouwde Boekenkast

Een ingebouwde boekenkast kan een klassieke , verfijnde uitstraling geven aan uw woonkamer , huis bibliotheek , hol of kantoor. Het kan ook overvloedige opbergruimte voor boeken, films , tijdschriften en decoraties , die u kan helpen het gebruik van je resterende leefruimte te maximaliseren. Juiste muur framing is noodzakelijk om ondersteuning voor een ingebouwde boekenkast bieden - het helpt ervoor te zorgen dat de kast niet verschuift of mager als het frame en het fundament van uw huis Settles . Wat je nodig hebt
Meetlint
2 -inch met 4 -inch - druk behandeld hout
cirkelzaag
Carpenter's square Goedkope 4 -inch houtschroeven Electric schroevendraaier
waterpas
Potlood 3/8-inch triplexbladen
Tafelcirkelzaag
Toon meer instructies
1

Meet de breedte van de muur die zal ondersteuning van uw ingebouwde boekenkast met een meetlint . kopen van 2

Snij twee 2 -inch -by - 4 - inch - druk behandeld hout secties om de breedte van de muur met een cirkelzaag . Deze secties zullen dienen als de bovenste en onderste platen van de muur.

Leg Goedkope 3 de bodemplaat langs de vloer tussen de aangrenzende wanden . Gebruik een winkelhaak om te controleren of de plaat rust op een hoek van 90 graden naar beide aangrenzende muren. Drive 4 - inch hout schroeven door de bodemplaat in de ondervloer op 4 - inch intervallen met een elektrische schroevendraaier .
4

standpunt en installeer de bovenplaat evenwijdig aan de bodemplaat en controleer de positie met een vierkante timmerman . Bevestig de bovenplaat aan het plafond met 4 - inch houtschroeven bij 4 inch intervallen .
5

Meet de verticale afstand tussen de bovenste en onderste platen . Maak doorsneden van 2 inch per 4 inch druk behandeld hout aan deze lengte op de bouten vormen . U krijgt een stud voor elke zijde van de muur , plus een stud moet voor elke 16 centimeter van de muur lengte .

Plaats
6 een stud tussen de bovenste en onderste muurplaten tegen beide aangrenzende muren. Controleer de noppen met een waterpas om ervoor te zorgen dat de studs zijn perfect verticaal . Beveilig deze studs op de aangrenzende muur studs met 4 - inch hout schroeven .
7

Markeer de bovenste en onderste platen met een potlood bij 16 -inch intervallen . Centreren een van de resterende studs op elk merk en controleer elk stud met een waterpas . Plaats 4 - inch hout schroeven door de stud kanten in de bovenste en onderste platen bij 45 graden hoeken .
8

Snijd 3/8-inch multiplex platen met een tafel zag aan de muur monteren . Plaats de multiplex platen tegen de muur en zet ze aan elk stud met 4 - inch hout schroeven aan 4 -inch intervallen .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/walls/1002127320.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.