Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Room door Kamer Remodeling >> Content

Kelder Remodeling Ideeën & Blauwdrukken

Remodelleren uw kelder kan een ongebruikte grond te zetten in een bruikbare en leuke uitbreiding van uw huis de totale leefruimte. U kunt wensen om de kelder te verdelen in verschillende kamers, elk gewijd aan doeleinden te stellen , of u misschien liever een kelder "great room " voor informele onderhoudend en familie ontspanning . Wat uw intenties , ontwerp uw verbouwing van plan om de fysieke beperkingen van de bestaande kelder evenals uw specifieke bedoelingen passen voor het eindproduct . Organisatorische Ideeën

Bij het verbouwen van de kelder , is het belangrijk om georganiseerd gedurende het project blijven. Wijden een groot bindmiddel om alle relevante informatie in te houden als u overleggen met verschillende aannemers en vergelijken hun plannen en biedingen , zal duidelijk en georganiseerde administratie u helpen om de juiste beslissingen te nemen. Bij de renovatie is voltooid , behoudt het bindmiddel om garanties in te houden voor eventuele nieuwe toestellen in de kelder geïnstalleerd . Houden ook verf chips of op zijn minst de namen van alle gebruikte verven . Enkele jaren later, wanneer een touch-up nodig is, dan weet je precies waar te kijken voor de juiste kleur verf. Naast het bindmiddel , voordat er remodeling werk begint het organiseren van een werkschema met de aannemer . Opruimen van eventuele vragen , zoals wie is verantwoordelijk voor het verwijderen en vervangen van meubilair , hoe laat het werk van elke dag begint , en andere zaken die de verbouwing proces kunnen beïnvloeden.
Plattegronden

het is noodzakelijk om plattegronden te gebruiken om duidelijk en nauwkeurig communiceren met alle aannemers bieden op uw project. Als u werkt met een architect , een lijst of de noodzakelijke schema's om aan al uw verwachtingen en wensen voor de afgewerkte kelder uiten . De architect of architectenbureau geven u dan met de plattegronden . Als u niet werkt met een architect , kunt u leren om computer-aided design software gebruiken of eenvoudige grafiek papier en potloden . Ook investeren in een goede gum , het opstellen van tape , een T-vierkant , een verstelbare driehoek en heerser van een architect . Tekenen plattegronden op een schaal van 1/4 inch tot 1 voet . Uiteraard zal uw vloer plannen moeten voldoen aan alle relevante bouwvoorschriften om voor een aannemer te werken met hen . Alvorens de plannen om al uw biedingen aannemers, in overleg met een professional om code - compliant , afgewerkte plattegronden creëren . Dan, als u de zelfde plannen voor elke aannemer , je zult het vergelijken " appels met appels . "
Online Resources

Er zijn een aantal van de foto en de tekst de middelen waar je inspiratie voor de uiteindelijke look van uw kelder kunnen zoeken. Kennisnemen van - huis -georiënteerde sites, zoals BobVila.com , waar video's demonstreren kelder verbouwen technieken en trucs . Voor tips over een gezonde en veilige remodelleren baan , raadpleeg dan de EPA's online bron voor informatie over veilig kelder renovaties. Om ideeën te brainstormen , check out kelder verbouwen websites aannemers . Veel posten hun portefeuilles , presentatie van hun beste werk .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/room-by-room-remodeling/1002126868.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.