Huis Tuin

Huis Tuin

Stappen voor het beëindigen van een Basement

Afwerking een kelder kan overal genomen van een week tot maanden in beslag vanwege de vele trappen. De meest moeilijke stappen zal hoogstwaarschijnlijk de framing en drywalling processen , omdat ze allebei vergen veel van het meten , snijden en spijkeren . De volgende moeilijkste stap zal waarschijnlijk met de opkuis zijn, vooral als je de kelder gebruikt voor opslag. Als je niet bekend bent met timmerwerk en de bouw , kan het helpen om een algemeen begrip van de fundamentele stappen die betrokken zijn bij het ​​beëindigen van een kelder voordat u besluit over te gaan tot deze grote baan. Cleanup

Voordat u de afwerking beginnen , moet je een grondige reiniging van de kelder doen . Dit geldt ook voor het opruimen van de ruimte van dozen, meubels , spinnenwebben , vuil , insecten en puin . Was de wanden en vloeren met een sterke scrub borstel en een sopje mix met een half kopje bleekwater elke liter water . Dit zal helpen desinfecteren het gebied. Laat de muren te drogen voor een paar uur voordat u verder gaat .
Meet

Na het opruimen is voltooid , krijgt volledige metingen van uw kelder van vloer tot plafond en wand aan de muur ( hoek tot hoek ) voordat u verder gaat .
isolatie

Vervolgens moet je de isolatie aan uw funderingsmuren . Lijm schuim isolatie rechtstreeks op de muren en balken .
Kader

De volgende stap is om frames lag in de kelder. Deze frames zijn houten planken die zijn gekoppeld aan uw kelder muren. Ze zullen worden gebruikt om uw gipsplaten opgezet . Zie 'Verwijzingen' voor foto's van hoe de kelder te kaderen. Nadat het frame is op, deed glasvezel isolatie achter de frames voor extra bescherming tegen koud weer .
Opgemaakt Drywall

De volgende stap in het afwerken van een kelder is tot nagel je gipsplaten aan de frames . De gipsplaten moet worden gesneden en geschikt voor elke wand . Gebruik joint compound Verzegel de randen en spijkers op de gipsplaten en zand langs de ruwe plekken .
Vloer en het plafond

Installeer vervolgens de vloer . Kies tussen een hardhout , vinyl , tapijt of vloerbedekking . Bij het ​​neerzetten van uw nieuwe vloer , moet je er zeker van zijn dat de vloer volledig droog is , omdat sommige kelders krijgen veel vocht . U kunt een verlaagd plafond of gipsplaten installeren omdat veel kelders hebben verticale planken daarboven , of laat het plafond is als het al klaar is .
Verf en Finishing Touches

Zodra de gipsplaten is en de vloer en het plafond zijn naar beneden , kunt u doorgaan met het schilderen en versieren van de ruimte naar uw wens. Zorg ervoor dat u verschillende lagen van het grootste verf toe te voegen alvorens uw uiteindelijke kleur. Koop vloer lijstwerk naar de kelder geven een schonere , meer afgewerkte look .

Waarom zou thinset voor keramische tegels niet verstijven

? Thinset mortel is een cementgebonden product dat wordt gebruikt voor keramiek en natuursteen tegels te installeren. Net als bij beton , thinset droogt en hardt over een periode van enkele dagen . Terwijl er een gemiddelde uithardingstijd voor thinset mortieren en griesmeel , kan een paar externe factoren van invloed op de droogtijd . Pre - Mixed thinset Als u kiest voor een pre - gemengde thin

Meer dan ooit