Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe het ontwerpen van een Bar From Scratch

Als u graag vermaken, maar merkt dat je af wat je moet doen om uw feesten te gaan van uw keuken , wilt u misschien overwegen om een bar aan uw huis. Dankzij een breed scala aan kabinet stijlen op de markt speciaal voor deze functie , kunt u een ultramoderne natte bar te bouwen of opnieuw een favoriete Ierse pub , zelfs als uw ruimte beperkt is. De sleutel tot een succesvolle bar ontwerp is in de planning. Instructies
Locatie
1

Bepaal uw gewenste locatie voor de bar , rekening houdend met de ruimte en de toegankelijkheid van de aanwezige aansluitingen . Kopen van 2

Bepaal of u voldoende ruimte voor hebben barkrukken als je hoopt om extra zitplaatsen te creëren voor de feestgangers . Laat 2 meter lengte voor elke barkruk en een 12 - inch overhang voor de bovenkant van de lat .

Overweeg 3 of de stijl van de bar die u voor ogen is in overeenstemming met de locatie die u ' ve geïdentificeerd . Als je hoopt om het gevoel van een Toscaanse landgoed flessen uw gewaardeerde wijnen presenteren vastleggen , evalueren of deze stijl zal sporen met de bestaande inrichting van de kamer .
Sanitaire kwesties

4

Plaats de spoelbak in de buurt van een aansluiting op de aanwezige aansluitingen aansluitingen als dat mogelijk is . Idealiter zou de gootsteen worden geplaatst aan het einde van de teller om ruimte te maximaliseren voor de partij voorbereidingen .
5

Identificeer een goede plek om een verspilling lijn lopen . In veel gevallen moet u in staat om de lijn te lopen door een muur en binden in een bestaande afvoer voor een badkamer of wasruimte. Voor natte bars in kelders , moet u wellicht een loodgieter raadplegen over het installeren van een riolering uitwerpen pompsysteem als je een drain niet kan lopen door de kelderverdieping .
6

toestaan ​​voor de installatie van extra water lijnen als u willen een vaatwasser in uw ontwerp plan.
Elektrische overwegingen
7

een volledige lijst van alle apparaten die u wilt gebruiken op de nieuwe bar maken . Naast de grotere apparaten , zoals een koelkast , vaatwasser en wijnkoeler , overwegen icemakers , blenders , cappuccino makers en plasma televisies .

Bepaal 8 of je moet een ander circuit toe te voegen om ervoor te zorgen dat uw apparaten zal uw huidige capaciteit niet overbelasten. Voor de veiligheid , moet circuits in de buurt van natte bars ook aardlek in geval van kortsluiting .
9

Bereken het aantal verkooppunten die nodig zijn om gemakkelijk geschikt voor kleine apparaten .
kasten en opslag
10

Ontwerp een kasten plan met voldoende ruimte om uw wijn glazen , bekers en bierpullen huisvesten . Misschien wilt u een mix van kasten, open planken en rekken voor uw glaswerk te creëren .
11

Kies kast afwerkingen en aanrecht materialen die geschikt is voor de ruimte waar de bar zal worden gevestigd zijn . Een bar geplaatst in uw grote kamer die op dagelijkse publieke oog moeten producten van hogere kwaliteit geboden dan een verscholen in de hoek van uw kelder .
12

Selecteer duurzame materialen voor de basis van de zithoek. Lambriseringen , steen of baksteen aanbod elegantie tijdens het opstaan ​​tot het geschuifel van schoenen als uw gasten hop uit hun barkrukken .
13

Onderzoek architectonische berging huizen voor teruggewonnen sedan of apotheker stukken die je bar een kan geven bijzonder karakter . Als je iets in je prijsklasse , kan de dealer zelfs in staat zijn om u te begeleiden in de aanpassing van het stuk aan moderne apparatuur tegemoet .

Hoe maak je een Raised Ranch Werk

Kopers zijn zelden vrijblijvend over de aanschaf van een verhoogd ranch huis . Gebouwd op een bruikbare gelijkvloerse souterrain , de verhoogde ranch is een van de weinige huis ontwerpen dat zowel geliefd of gehaat . Opknappen en het toevoegen van belang, alsmede de waarde van een van deze woningen is een praktijk in geduld , echter, als je meestal een deel van het huis te werken op een moment. In

Meer dan ooit