Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> remodeling plannen >> Content

Hoe om te controleren New Jersey Bouw Licenties

U kunt controleren of een bouwbedrijf of een individuele aannemer in New Jersey heeft een actieve licentie door naar de website van de New Jersey Division van Consumentenzaken . De licentie-informatie , die maandelijks wordt bijgewerkt, toont of een vergunning is actief, inactief , verlopen , ingetrokken of verwijderd . Het bevat ook de vervaldatum en het kenteken van elk bedrijf . U kunt zoeken naar een specifiek bedrijf of bekijk een lijst van alle in een bepaalde plaats in de lijst aannemers. Instructies
1

Ga naar de website van de New Jersey Division van Consumentenzaken en kies de pagina " Licentiehouder Search " in het drop -down menu onder " Highlights " ( zie de referenties voor een link naar die pagina ) . kopen van 2

Kies het type licentiehouder in het drop - down menu aan de bovenkant van de pagina . Afhankelijk van wat de bouw werk dat ze doen , zullen bedrijven en individuele aannemers waarschijnlijk worden vermeld onder elektricien , Verbouwingen Aannemers , of Master Loodgieter . Het kan nodig zijn om elke categorie afzonderlijk zoeken .

Vul
3 in de naam van het bedrijf of het individu en de stad . U kunt delen van woorden gebruiken of laat sommige lijnen blanco. Bijvoorbeeld , om een ​​lijst van alle contractanten zien in een bepaalde stad , laat de naam van de contractant blanco en in de stad alleen invullen .
4

Klik op " Zoeken starten" te brengen van de resultaten . De datum waarop de informatie het laatst is herzien toont aan de bovenkant van de pagina met resultaten .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/remodeling-plans/1002125621.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.