Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe een Zolder verdelen

Het project van het omzetten van een onafgewerkte zolder naar bruikbare leefruimte kunnen de toevoeging van binnenmuren betrekken om aparte kamers te creëren . Niet dragende wanden , ook wel vliesgevels , zijn eenvoudig op te bouwen . Het enige doel van deze muren is om aparte ruimtes te creëren en om privacy in aparte kamers. Om een zolder te verdelen , kunt u geluidsisolatie isolatie toe te voegen in de muur om de privacy te verhogen binnen elke section.Things je nodig hebt
Meetlint
Potlood krijtlijn
2 - door - 4 hout
Schietlood
schroeven , 3 centimeter lang
gipsplaten schroeven , 1 1/4 inch lang
Boor
cirkelzaag
gipsplaten
Spackle
gipsplaten tape
Schuurpapier
Primer
Finish verf
Toon meer instructies
1

Leg de locatie van de scheidingsmuur door het meten van een van de kopse wanden op verschillende locaties in de vloer van de zolder en het markeren van de vloer met een potlood . Verbind deze merken met twee krijtlijnen 3 1/2 cm uit elkaar om de twee kanten van de muur te markeren. Kopen van 2

Installeer een 2 - door - 4 , dat zal fungeren als een bodemplaat voor de muur door te plaatsen tussen de twee krijtlijnen en vast te schroeven aan de vloer met 3 -inch - lange schroeven .
3

Hang een schietlood van het plafond van de zolder en aanpassen totdat het punt raakt ene rand van de bodemplaat . Markeer het punt waar de snaar raakt het plafond . Doe hetzelfde met de andere kant van de bodemplaat . Doe dit op verschillende punten langs de bodemplaat . Sluit de merken die u hebt gemaakt aan het plafond met behulp van een krijtlijn .
4

Bevestig een bovenplaat aan het plafond op dezelfde manier dat je de bodemplaat aan de vloer bevestigd . Als u te maken met een schuin dak aan de bovenkant van de zolder , bevestig de bovenplaat direct naar de schuine dak. Als de bovenplaat niet samenvalt met een dakspant , voeg filler blokken tussen twee balken waarop u de bovenplaat te bevestigen .
5

Leg de locaties voor de muur studs door het meten langs de onderkant bord en het maken markeert elke 16 centimeter . Deze merken vertegenwoordigen de centra van de noppen . Hang een schietlood van de bovenplaat en maak een merk rechtstreeks boven elk van de merken op de bodemplaat .

Meet
6 de afstand tussen de bovenste en onderste platen bij de locatie van deze merken . Voor een schuin zolder dak , moet u elke stud knippen afzonderlijk . Snijd de noppen te monteren en te installeren die tussen de boven-en onderplaten door het rijden 3 inch lange schroeven schuin door de bouten en in de platen .
7

installeren gipsplaat aan beide zijden van de kozijn door het meten van de ruimte , het snijden van de gipsplaten te monteren en vastzetten van de bouten met 1 1/2-inch gipsplaten schroeven geschroefd in elke 12 cm over de lengte van de bouten.
8

Toepassen stopverf en gipsplaten tape om de voegen tussen gipsplaten stukken en om de gaten die door de schroeven . Laat het drogen , schuren met korrel 100 schuurpapier en een schuurblok , breng dan een tweede laag plamuur . Laat dat om het glad te drogen en zand.
9

Prime het hele muuroppervlak dan schilderen met een laag afwerking verf .

Gebouw stellingrek schuin dak Zolders

De meeste zolders zijn slechts een open ruimte , en sommigen hebben niet eens een vaste vloer in hen . Zelfs als uw zolder is niet geschikt voor leefruimte, kunt u het te maken in bruikbare opslagruimte door het installeren van een aantal verstandige planken voor het opbergen van dozen . Omdat u waarschijnlijk niet veel tijd te besteden gezelligheid in uw zolder , deze planken niet hoeft te werken

Meer dan ooit