Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Hoe maak je een Pier Footing Zorg

Pier fundering worden gebruikt ter ondersteuning van bouwprojecten zoals dekken en veranda's. Met een pier voet slaat de kosten van het gieten een continue betonnen voet rond de omtrek van een constructie . Staats-en lokale bouwvoorschriften geef de diepte , betonsterkte en stalen wapening nodig is in een voet . De vereiste diepte is afhankelijk van de vorst lijn . Koude klimaten vereisen dieper footings.Things je nodig hebt
Spray paint
Kartonnen vorm buis
Schop
Beton
Rebar
Level
Stanleymes
Troffel

Toon meer instructies
1

Bepaal waar u de pier voet situeren . Markeer de locatie op de grond met spuitverf . Het merk moet worden in het centrum van de pier voet , waar de post zal zitten .

Plaats Pagina 2 een kartonnen concrete vorm buis waar u de voet . Het cijfer voor de post moet worden op het midden van de buis .

Teken 3 een cirkel op de grond rond de bodem van de vorm buis met de verf als een schets voor het gat . Maak de omtrek ten minste zes centimeter afstand van de buis , zodat het gat groter is in diameter dan de vorm buis .
4

Graaf het gat met de schop om de diepte die door de bouwvoorschriften . Maak het gat klokvormig , met de bodem ongeveer 25 procent groter is dan de bovenkant .
5

Giet het beton in het gat voor de voet . De grootte van de voet afhankelijk van de diameter van de pijler . In het algemeen moet een voet minstens zo diep als de diameter van de pier en tweemaal de diameter . Bijvoorbeeld , een 24 - inch - diameter pier heeft een voet minstens 24 centimeter diep en 48 centimeter in diameter .
6

Plaats de verticale wapening in de natte betonnen voet . Gebruik de grootte en hoeveelheid wapening vereist door de bouwvoorschriften .
7

Snijd de vorm buis naar de hoogte die u nodig hebt met een mes . De bovenkant van het formulier zal de hoogte van de pier boven de grond zijn.

Plaats
8 de kartonnen vorm buis in het gat . Controleer de vorm van een waterpas om ervoor te zorgen dat het recht is. Schep vuil rond de buitenkant van het formulier om het te houden op zijn plaats . Vul de omgeving van het formulier met vuil .
9

Giet beton in de vorm buis. Stop wanneer het beton de bovenkant van het formulier bereikt . Smooth het beton bovenaan het formulier met een troffel . Verplaats de troffel in een cirkelvormige beweging om het beton te voltooien . Blijf werken de troffel totdat het beton aan de bovenkant van de pier voet is glad en niveau .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123412.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.