Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Fabricatie van Hout Vs . Laminaat Kosten

lagen is de naam van het spel bij het beschrijven van het verschil tussen hout en laminaat vervaardigde producten . Gefabriceerd hout heeft tot 10 lagen dun hout terwijl laminaat bestaat uit vier lagen materiaal , met slechts een van hen wordt hout samenstelling volgens FloorOne.com . Het aantal lagen in het gefabriceerde houtproducten en de houtsoort en laminaat bepalen de prijs . Fabricatie van Hout Kosten

Gemaakt van hout , ook wel bekend als parket , wordt verkocht per vierkante voet . Een aangelegde rode eik stuk vloer hout kost ongeveer $ 3,20 per vierkante meter in 2011, volgens de This Old House website . Aan het ondereinde van de kosten schaal, het wordt een hardhout met een 3/8-inch dikte . Een high-end donker geproduceerd hout , zoals gemanipuleerde zwarte walnoot , loopt $ 4,70 per vierkante meter . - Teak zoek hout komt op slechts $ 4,10 per vierkante meter als u kiest voor bamboe parket . Eco-
Gefabriceerd Hout Kosten

Kies een geproduceerd hout dat eco - vriendelijk als het snijden van bomen voor vloeren is een punt van zorg . Verticale - streng bamboe , zo'n parket , kost $ 3,90 per sqare voet , volgens de This Old House website . Deze vloer product is gemaakt van gras in plaats van de werkelijke boom hout , maar het valt in de vervaardigde hout categorie ook. Als u wilt een vloer zo duurzaam hard als hickory hout , kiest geweven strengen bamboe vervaardigde vloer voor slechts $ 4 per vierkante meter .
Laminaat Kosten
< p > Laminaat kan eruit zien als echt hout , maar het kan niet worden afgewerkt over en weer als echt hout. Gefabriceerd hout kan alleen worden afgewerkt maximaal vier keer voordat het verslechtert . Een voordeel laminaat op echt hout en vervaardigd hout is dat het minder duur . Hier krijg je een kersenhouten vloer blik in een laminaat voor zo weinig als $ 1 per vierkante meter . De 1/4-inch dikte is veel te dun voor het overspuiten , maar op zo'n lage prijs kunt u veroorloven om het daarvoor in de plaats . Een teak laminaat kost slechts $ 2,80 per vierkante meter , dat is nog steeds goedkoper dan vervaardigde houten vloeren .
Installatie Kosten

Vergeet niet over de kosten in verband met de installatie van uw nieuwe vloeren producten , ongeacht of u kiest vervaardigde hout of een laminaatvloer . Verwacht om boven het kopen van de vloer te betalen ongeveer $ 2 per vierkante meter , volgens de website This Old House.


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002123410.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.