Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> Bouw van het Huis >> Content

Siding Als Rain Screen

Waterschade aan een huis kan veroorzaken rot , kromtrekken , schimmel en de afbraak van de structurele integriteit van het huis . Een regen scherm is het huis van de eerste lijn van verdediging tegen de buitenkant vocht en regen , en het opruimen van het huis is de buitenkant onderdeel van de regen scherm . Verschillende soorten gevelbeplating worden opgenomen in het regenscherm verschillende manieren . Wat is een Rain Screen ?

Een regen scherm is een vocht - management systeem geplaatst op de buitenkant van een huis . Het scherm regen bestaat uit een buitenbeplating , vaak een luchtruim onder de buitenbeplating en vervolgens een aparte barrière met knipperende dat water verhindert het bereiken van de bouw papier gewikkeld rond het huis. Deze vocht - management systemen voorkomen dat water schade aan de houten interieur structuur van het huis .
Soorten Siding

Veel verschillende soorten gevelbekleding bestaan. Een van de meest voorkomende vormen van gevelbekleding zijn baksteen en vinyl. Tijdens regenachtig weer , loopt het meeste water af van vinyl gevelbeplating , maar wat regen kan stromen in de J -kanalen onder gevelbeplating panelen . Baksteen fineer gevelbeplating absorbeert water door mortel gewrichten, die vervolgens moet worden afgevoerd van achter om schade te voorkomen .
Pressure - Equalized Ruimte

Omdat baksteen fineer gevelbeplating absorbeert vocht door middel van haar gewrichten, moeten een druk gelijkmaker ruimte worden gebruikt onder de buitenbekleding . De ruimte onder baksteen fineer is meestal 1 of 1,5 centimeter diep . Afwateringsgaten zijn geïnstalleerd boven en onderkant van de gevelbeplating , egalisatie van de druk in de muur . Deze druk gelijkmaker ruimte voorkomt dat er water sijpelt in het huis en laat regen en vocht te lopen naar beneden het huis en weer terug in de grond . Wenen gaten kan worden gedekt door een rooster , want of zelfs een waterabsorberend touw dat ongedierte voorkomt binnenkomen van de woning .
Knipperen

Om extra bescherming te bieden aan de huis onder de gevelbeplating , wordt knipperend gebruikt onder baksteen fineer en op huizen met baksteen fineer en vinyl gevelbeplating gecombineerd . Knipperend wordt gemaakt van vlakke platen van metaal dat wordt genageld aan de bekleding in de buurt van de onderkant van het huis , onder de ramen en in transitie gebieden waar gevelbeplating en fineer ontmoeten . Knipperende veilig begeleidt regen en vocht weg van het huis en de grond in
weerbestendig Barrier

Bescherming van de bouw papier gewikkeld rond het huis - . Onder baksteen fineer en vinyl gevelbeplating - is een weerbestendig barrière die werkt als knipperende te voorkomen dat er water sijpelt in het huis . Vaak zijn deze barrières zijn gemaakt van hoge dichtheid polyethyleen . Zware barrières kunnen hun eigen druk gelijkmaker ruimte binnen het. Deze zware barrières worden gebruikt in klimaten die zware regen en natte omstandigheden zien in de loop van het jaar .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/home-building/1002122756.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.