Home & Garden >> Huis Tuin >> Building & Remodeling >> historische Restauratie >> Content

Waarom heeft Grout Crack

? Grout is een betonnen basis vulmiddel gebruikt om tegels te binden , natuursteen , bakstenen en blokken bij elkaar. Zijn belangrijkste doel is om de kloof tussen de tegels of bakstenen bekend als specie gewrichten vullen , grout werkt ook als een stabiliserende onderdeel van de totale installatie , waardoor alles op zijn plaats te vergrendelen en structureel gezond te houden door de jaren heen . Lijm kan kraken voor een verscheidenheid van redenen , variërend van leeftijd onjuiste installatie . Onjuist Mengsel

Grout bestaat uit een verscheidenheid van polymeer additieven samen met kleurpigmenten en beton. Een zeer delicaat evenwicht vereist bij het mengen de mortel voor gebruik met een specifieke hoeveelheid water en mengmethode vereist . Blussen , of waardoor de specie te rusten voor 10 tot 15 minuten na aanvankelijk te mengen , zodat het water de tijd om volledig te genieten door de additieven . Het mengen van de specie met te veel water of onmiddellijk verspreiden het kan leiden tot eventuele scheuren .
Installatie Voids

Vides worden meestal veroorzaakt door twee dingen . Eerst niet goed mengen van de specie. Mortel is bedoeld om te worden gemengd met de hand of met een langzame toerental boor . Whipping te snel kan leiden tot luchtbellen in het mengsel, dat dan pop na de mortel begint te vestigen in het gewricht. De tweede is wanneer mortel op alle ruimten niet goed wordt gedwongen tussen de tegels en onder de randen , waardoor ruimtes die de structurele integriteit van de grout ruïneren en uiteindelijk leiden tot scheuren .
< br > Overmatige Wassen

Cement hydratatie is een van de belangrijkste onderdelen van het uithardingsproces . Uitharding daadwerkelijk begint zodra de specie wordt verspreid in de gewrichten. Bij het wassen van de specie en het schoonmaken van het residu van de zichtzijde van het paneel direct na het voegen tijdens het installatieproces is het van belang ervoor te zorgen dat niet te veel water wordt gebruikt, zoals een teveel aan water tijdens het uitharden kan leiden tot grout uiteindelijk afbrokkelen in het gewricht als gevolg van te veel water verpest het delicate evenwicht van additieven , beton , zand en andere ingrediënten .
overmatige beweging

Overmatige beweging kan leiden tot grout kraken . Beweging kan worden veroorzaakt door seizoensgebonden zwellen en krimpen , of het kan worden veroorzaakt door zware voetverkeer . Beweging kan ook optreden als gevolg van natuurrampen , zoals aardbevingen , of zelfs dingen zoals trillingen van passerende treinen, metro of verkeer. Terwijl latex en andere polymeren zijn opgenomen in grout te bestrijden barsten als gevolg van de beweging te helpen , kan overmatige beweging nog steeds leiden tot grout kraken .


From:http://tuin.98905.com/building-remodeling/historic-restoration/1002029421.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.