Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de zorg voor Euphorbia characias ' Silver Swan '

Euphorbia characias " Silver Swan " is een vaste plant groeit tot 36 centimeter lang en even breed . Het is winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw tuinieren zones 7-10 , en heeft opvallend grijs- groen en zilver - wit bont blad , dat groeit in een strakke heuvel . Bloemen worden geproduceerd lente door de zomer , en hoewel de bloemen zijn niet opzichtig, worden ze omgeven door witte en groene schutbladeren , waardoor de plant een aantrekkelijke , dramatische uitstraling . Het is een uitstekende partner voor planten met donkere bladeren en bloemen , en doet het goed in containers.Things je nodig hebt
Hand snoeischaar
Handschoenen
All-purpose meststof
Toon meer instructies

1

Grow zilveren zwaan in de volle zon. In zeer hete gebieden , kan het 's middags schaduw verdragen . Kopen van 2

water tijdens droge periodes , maar niet te veel water . Euphorbias kan droogte verdragen , en moet worden toegestaan ​​om uitdrogen tussen de gietbeurten .

Trim 3 in de vroege lente tot de compacte vorm en grootte behouden . Verwijder bloemstelen doorgebracht , het snijden van de stengels tot aan de basis. Dit bevordert nieuwe stengels.
4

Draag handschoenen bij het werken met zilver zwaan . Afgesneden stengels lekken een melkachtig sap , dat is irriterend voor de huid en giftig indien gegeten .

Bemesten
5 om de zes maanden met een all-purpose meststof .
6

Plant zilveren zwaan in zeer goed doorlatende grond , omdat het rotten als de wortels nat blijven.

Vorherige Seite No
Hoe maak je een China Doll Plant Snoei

( Radermachera sinica ) Het China Doll is een compacte struik die goed buiten groeit in zones 9 en 10 op het Amerikaanse ministerie van Landbouw Plant Winterhardheid Zone Map . In andere regios , is het een populaire kamerplant . China Doll heeft een rechtopstaande groeiwijze met glanzende groene bladeren. Het moet helder licht , hetzij binnen of buiten geteeld . Zoals de China Doll rijpt , het he

Meer dan ooit