Huis Tuin

Huis Tuin

Red Mahonia Seeds

Inheems in hoger gelegen gebieden van het Amerikaanse Zuidwesten , rood Mahonia ( Mahonia haematocarpa ) is een aanpasbaar groenblijvende struik met gele bloemen . Sappige rode bessen omsluiten de zaden , die verspreid in het wild door de vogels en dieren die smullen van het fruit . U kunt uw eigen rode Mahonia struiken beginnen uit zaad , als goed. Over Red Mahonia

Red mahonia , ook bekend als rode berberis , is een grote, groenblijvende struik die goed gedijt in goed gedraineerde grond in de volle zon of halfschaduw . Het onderscheiden van andere mahonia species door de bladen , die twee tot drie keer zo lang zijn als ze breed zijn , met zeer stekelige randen ; elk blad heeft 8:57 folders . De struik groeit 6-8 meter hoog en breed . Rode Mahonia is winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 7 tot en met 10 .
Bloemen en zaden

In de lente , rood mahonia stuurt clusters van geurige, helder gele bloemen die trekken kolibries in de tuin . De bloemen worden gevolgd door een roze of rode bessen die kleine zaden bevatten .
Zaaigoed

Vanaf rood Mahonia uit zaad is niet moeilijk maar vereist geduld. Verwijder de zaadjes uit de vlezige vruchten en spoel ze goed. Verse zaden ontkiemen beter dan oude, dus direct plant ze . Naar buiten zaaien , bereiden een kwekerij bed door het graven of het bewerken van de plek totdat de bodem is los en luchtig. Voeg organisch materiaal als uw grond is zwaar of arm aan voedingsstoffen. Bedek de zaden met 1/4 tot 1/2 inch van de bodem, het water goed , voeg dan een label , omdat de zaden kan tot een jaar om te ontkiemen . Ontmoedigen onkruid door het verspreiden van een dunne laag mulch over de kwekerij bed . Als alternatief , start de Mahonia zaden in potten van klei . Transplantatie jonge zaailingen in het voorjaar of vroeg in de herfst.
De Bessen

Rode Mahonia bessen zijn eetbaar en heel sappig . Eet ze rauw of gebruik ze om gelei te maken. De bessen zijn taart als ze jong zijn , maar zoeter als ze ouder worden .
Over de Naam

Plant classificatie is een continu proces , zeker nu botanici gebruiken DNA-onderzoek als onderdeel van het proces . Als gevolg daarvan heeft botanische naam rood mahonia 's meerdere malen veranderd in de afgelopen decennia. Eerst geclassificeerd als een berberis , werd het bekend als Berberis nevinii var . haematocarpa , dan gewoon B. haematocarpa . Tenslotte werd het verplaatst naar de Mahonia genus als M. haematocarpa . U kunt nog steeds de oude namen in referentieliteratuur en op sommige tuin labels, maar ongeacht de naam , de plant is het zelfde .

Vorherige Seite
Hoe te Cut Laurel Hedges

lauweren zijn kleine groenblijvende bomen . Hun snelle , dichte groei maakt ze ideaal voor hedge aanplant. Voor laurier aan struik en invullen om zijn potentieel , het moet een beetje snoeien hulp. Regelmatig snijden en snoeien zal de groei stimuleren en de dichtheid aan te moedigen . Lauweren zijn goede planten om uw snoeien vaardigheid te oefenen op . Ze zullen veel van misbruik te nemen , harde

Meer dan ooit