Huis Tuin

Huis Tuin

Hoeveel kost een dwerg Burning Bush groeien in het eerste jaar

? Burning struiken zijn een vurige achtertuin specimen , ideaal als je wilt een heg of struik die een begin van heldere kleur verven in de herfst . De dwerg brandende struik , net als zijn grote broer , vertoont donkergroene bladeren die rijpen naar rood in de herfst , waardoor het een kleurrijke planten het hele jaar door . Dankzij de trage groeiwijze , dwerg brandende struiken zijn eenvoudiger te beheren en op te leiden dan andere vormen van brandende struiken . Growth Rate

In het eerste jaar , Euonumus alatus " Compactus " groeit vrij langzaam , maar uiteindelijk kan het een omvang zo groot als 10 meter te bereiken , dus " dwerg " is enigszins misleidend . Na een jaar van groei , kun je verwachten dat de plant tot een hoogte van ongeveer 6 centimeter bereiken , maar de groei varieert volgens de voorwaarden. Sommige planten kunnen een groei van 12 tot 18 centimeter per jaar vertonen . Het is gemakkelijk om de grootte van de planten te besturen door snoeien . De Corky schors aanwezig op deze bus wordt in uiterlijk verminderd tijdens het eerste jaar .
Controlling Groei

Dwerg brandende struiken worden gebruikt als hagen , schermen , grenzen of zelfs bonsai bomen , en worden toegevoegd als een landschap planten voor hun vurige kleur. Ze zijn veelzijdig planten en hun omvang kan worden beperkt als gewenst . Indien geplant in een container als een bonsai specimen , zal Compactus slechts een paar centimeter groeien in het eerste jaar terwijl het zetten van de meeste van haar energie in de bladeren .

Hoewel de groei is langzaam , wordt Compactus door sommigen gezien als zijn een invasieve soort vanwege zijn vermogen om zich te verspreiden in het wild. In een Ohio State University studie werden bloeiende brandende struik planten gevonden om een ​​gemiddelde van 1.238 zaden per plant te ontwikkelen over drie jaar , in zowel zonnige als schaduwrijke omstandigheden .
Ideale omstandigheden

voor de eerste 1-2 jaar van haar leven , bieden voldoende water om de bush voor krachtige groei en een aanzienlijke wortelstelsel . De struik zal gedijen in de volle zon of in de schaduw omstandigheden, maar voor een vurige rode herfstkleur , fabriek in direct zonlicht . Compactus zal gedijen in elke grondsoort , behalve voor drassige bodem die niet goed uitlekken. Bescherm het tegen konijnen en muizen om schade door ongedierte dat de groei zou kunnen vertragen verminderen .
Beschrijving

Compactus heeft dunne stengels die tentoonstelling kurklijsten . Fel oranje en rood fruit wordt beschouwd als sier wanneer voldoende van het wordt geproduceerd . Het is tolerant verschillende pH-omstandigheden . De bladeren zijn donker groen in de lente en de zomer , en onder de volle zon omstandigheden aandienen met vuurrode tinten in de herfst . Dankzij de opzichtige kleuren en controleerbare groei , Compactus is waarschijnlijk de meest populaire brandende braambos cultivar .

Hoe om te ontkiemen Pittosporum

Pittosporum is een tuin struik met meer dan 200 variëteiten meestal afkomstig uit Azië en Australazië . Het is over het algemeen een winterharde plant die dat kan groeien tot 25 meter hoog en is bijzonder goed geschikt voor gebruik als hedging vanwege de dichte gebladerte . Kiemende pittosporums zaden kan tot 60 dagen , en dit vereist een beetje extra geduld. Kieming gebeurt best in de koele maand

Meer dan ooit