Huis Tuin

Huis Tuin

Zorg , Snoeien en Ziekten van Burning Bushes

De brandende braamstruik ( Euonymus alatus ) dankt zijn naam aan de levendige lagen van karmozijn rode bladeren die in de herfst verschijnen . De bladeren groen blijven gedurende het grootste deel van het jaar tot ze veranderen in een show te stoppen herfstkleur dat deze plant maakt een favoriete aanvulling op elke tuin . Brandende struik struiken nodig hebben de juiste zorg om ziekten weg te houden en wildgroei te voorkomen . Bodem Eisen

Burning struiken vereisen een goede bodem om goed te groeien . Begin met het bewerken van de grond 10 of meer centimeter diep en het toevoegen van 5 of meer centimeter van organisch materiaal zoals compost , mest of mest aan de bodem. De brandende struik gedijt in vochtige , goed gedraineerde , alkalische grond . Alkalische grond heeft een pH-waarde van 7,0 of hoger , dus gebruik een pH testkit om de bodem te controleren voor het planten. Plant de struik op een zonnige plek in je tuin en geen planten andere struiken te dicht , anders kan uw tuin al te druk .
Snoeien

The Burning Bush struik moet snoeien minstens een of twee keer per jaar naar overgroei te voorkomen . Deze plant kan een hoogte van maximaal 12 meter te bereiken , dus je moet snoeien , tenzij je een gigantische struik overname van uw tuin . Verwijder takken en struiken die te dicht bij elkaar te wrijven . Knip het overtollige bladeren of zieke bladeren met snoeischaar voortdurend het hele jaar door of aanwijzen tijd in de lente en de herfst aan uw struik snoeien .
Watering
Alle p struiken hebben water nodig om te overleven , maar het brandende braambos niet extra water nodig als sneeuw of regen is voldoende. Alleen water uw struiken in de lente of vroege zomer als de grond te droog . Plaats de slang in de buurt van de wortels en het water de grond rond de plant , totdat de bodem verzadigd raakt . Doe dit nogmaals als de grond droog wordt . Watering kan vaker voorkomen in de zomer als je een droge toestand leven .
Ziekten

De brandende struik kan enige ongedierte zoals spint en andere plagen te trekken. Spint in het bijzonder graag het sap zuigen uit de bladeren . Deze beestjes kunnen de plant kwetsbaarder voor ziektes te maken. Brandende struik kan een witte poederachtige schimmel op de bladeren te ontwikkelen , stammen en schors . Als je dit ziet, afgesneden van de zieke bladeren en takken onmiddellijk .

Snoeien een Vitex Agnus Castus Kuisboom

Kuis boom is de algemene naam voor Vitex agnus - castus , een bladverliezende soorten struik gekweekt voor haar sierlijke bloemtrossen en grote handvormige bladeren. Het groeit 10 tot 20 meter hoog met een spreiding kroon van bladeren door meerdere slanke stammen gehouden . Hoewel het niet een soort verspreiden , zal Vitex agnus - castus kleinere tuin bedden overweldigen als het niet om te groeien

Meer dan ooit