Huis Tuin

Huis Tuin

De beste Blueberry Planten voor Oost- Texas

Bosbessen, die zure grond nodig hebben , goed groeien in Oost-Texas , dat is het gebied ten oosten van Interstate 45 naar de grens Louisiana , ten noorden van de grens van Oklahoma en zuiden aan Galveston Bay. In Amerikaanse ministerie van Landbouw stoerheidsstreken 7b door 9a , kan de winter dieptepunten 5 graden Fahrenheit bereiken in zone 7b . Beide Dallas ( zone 8a ) en Houston ( zone 9a ) zijn in deze regio. Rabbiteye en zuidelijke highbush variëteiten groeien het beste op dit gebied . Tifblue

Een rabbiteye verscheidenheid , ' Tifblue ' bosbessen gedijen in Oost-Texas , het produceren van stevige , smaakvolle bosbessen van mei tot begin juli . Deze planten zijn krachtig , rechtop telers en de bessen vaak commercieel verkocht . Ze zijn hardier dan andere rabbiteyes volgens AggieHorticulture.com , en vereisen weinig snoeien . Deze variëteit is self - vruchtbaar en vereist 550-600 uur chill tijd .
Brightwell

Een kruising tussen de ' Tifblue ' en ' Menditoo ' cultivars ' Brightwell ' bosbessen vereisen 350-400 uur chill tijd , waardoor ze een goede selectie voor alle delen van Oost-Texas . Een staande teler , ' Brightwell ' produceert bessen die middelgroot tot groot , lichtblauw , stevig zijn en hebben een goede smaak met een lage zuurgraad . Fruit moet klaar zijn voor de oogst zijn al in mei .
Reveille

' Reveille ' is een zuidelijke highbush verscheidenheid , dat is winterhard in de zones 7-10 , waardoor het een goede keuze voor Oost Texas . ' Reveille ' heeft een minimum chill eis van 600 uur volgens de NCGR catalogus . De plant is smal en rechtop en groeit tot 6 meter . Fruit is harde, medium en blauw met goede smaak .

De beste Blueberry planten om te groeien in het noordoosten

Bosbessen zijn een favoriet in de Amerikaanse huishoudens. Deze smakelijke vrucht wordt gebruikt op granen , in taarten en jam en gelei . Het kweken van je eigen bosbessen thuis biedt uitdagingen. Bosbessen moeten bepaalde bodemgesteldheid en bescherming tegen plagen en schimmelziekten . De beste rassen van bosbessen planten voor het noordoosten zijn die de koude winter temperaturen aankan . Soort

Meer dan ooit