Huis Tuin

Huis Tuin

Is het OK om Vacuum dode kakkerlakken

? Kakkerlakken zijn onwelkome ongedierte dat uw huis kan binnenvallen . Niet alleen zijn deze insecten onaangenaam te vinden scharrelen rond , ze ook kunnen verspreiden vele soorten van ziekteverwekkende bacteriën , zoals salmonella , door het hele huis . Voor mensen die lijden aan allergieën of astma , kan het ongedierte deze voorwaarden verergeren . Een manier om zich te ontdoen van deze ongewenste bezoekers is om ze opzuigen , hetzij dood of levend , om ze veilig verwijderen . Stofzuigen

Om uw huis van kakkerlakken ontdoen , kunt u veilig stofzuigen ze als je ze levend of dood . U kunt ook opzuigen hun vervellingshuidjes , uitwerpselen en ei capsules om ze uit je huis te verwijderen zonder ze te behandelen . Als u wilt opzuigen, kakkerlakken of hun puin, gebruik dan een vacuüm dat een hoge - Efficiency Particulate Air filter heeft . HEPA- filters vangen meer deeltjes in het vacuüm zelf , voorkomen dat ze worden terug in het milieu vrijgelaten . Deze filters voorkomen dat de lichamen van de kakkerlakken en hun puin van het veroorzaken van allergische reacties bij mensen met allergie voor de antigenen kakkerlakken produceren .
Waar Vacuum

Om de kakkerlakken te doden , die meestal verstoppen in donkere , vochtige plaatsen , zet kakkerlak aas , of strooi boorzuur in de buurt van bronnen van hun voedsel en water , zoals onder gootstenen, in de buurt van afvoerleidingen en achter apparaten , beveelt de Alliance for Healthy Homes . Dit doodt de kakkerlakken , en je zult in staat zijn om stofzuigen ze weg als je ze vinden . Dode kakkerlakken verschijnen gewoonlijk onder meubels , onder gootstenen, rond plinten, in kasten , onder de kussens en in kasten . Gebruik de slang bevestiging van uw HEPA - filter stofzuiger op te zuigen het ongedierte , krijgen in hoeken , naden en kieren zoveel als je kunt. Niet alleen heeft dit verwijderen van de kakkerlakken , maar ook alle kruimels hen te voorzien van een bron van voedsel .
Verwijdering

Na het gebruik van uw stofzuiger om alle dode verwijderen of levende kakkerlakken en hun puin , onmiddellijk uit de vacuümzak en plaats deze in een plastic vuilniszak . Bind de vuilniszak en plaats het buiten uw huis in het geval er sprake is van levende kakkerlakken onder degenen die je opzuigen . In bag - minder modellen , leeg de inhoud in een vuilniszak en dubbele zak en plaats het in de buitenlucht. Draag handschoenen om te voorkomen dat het aanraken of het hanteren van de dode kakkerlakken of hun puin van het vacuüm , dat allergische huiduitslag of astma-aanvallen kunnen veroorzaken. Ongediertebestrijding bedrijf Orkin stelt dat sommige kakkerlakken zelfs bijten , dat is een andere reden om te voorkomen dat de afhandeling daarvan .
Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn middelgrote , platte insecten met twee lange antennes . De bugs lijken op kevers , maar hebben vliezige vleugels in plaats van harde voorvleugels . Van de 69 soorten kakkerlakken in de Verenigde Staten , maar vier van hen worden beschouwd als gemeenschappelijke huis ongedierte . Deze vier soorten zijn de brownbanded , Duitse , Aziatische en Amerikaanse kakkerlak . Ze variëren in kleur van donkerbruin tot lichter rood- of geelbruin . Kakkerlakken algemeen zijn nachtdieren , en tekenen van een besmetting omvatten het vinden van dode kakkerlakken in de woning , hun bruine graan- achtige uitwerpselen , ei capsules en schuur skins.

Wat zet je op een betonnen vloer te voorkomen dat stof

? Een witte stoffige film vormen op betonnen vloeren te wijten aan verschillende redenen en het maakt ze onaantrekkelijk uitzien en vies . Dit heet krijt of stof . Als u vermoedt dat beton stof is de reden dat uw vloer ziet er saai , te controleren of deze door met een bezem over het oppervlak of zelfs je vinger . Betonstof heft gemakkelijk . Een andere indicatie is als de vloer blijkt vaak stoffi

Meer dan ooit