Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Stainless Trim reinigen op een kookplaat

Ovens en kookplaten gemaakt met roestvrij stalen afwerking zorgen voor een mooie keuken met een moderne en hygiënische uitstraling . Roestvrij staal trim is duurzaam en bestand tegen slijtage , maar haar schoonheid is snel ontsierd of verkleurd wanneer je volgen onjuiste reiniging procedures of gebruiken reinigingsmiddelen of reinigingsmiddelen die krassen . Reiniging van het roestvrij staal kookplaat bekleding is niet meer tijd of moeite dan de trim op andere apparaten . Echter , de procedures en reinigingsmiddelen zijn verschillend .
Wat je
rubberen spatel
Baking soda Need
Doeken
Witte azijn
Club soda
instructies
1

Schraap zo veel gekookte voedselresten mogelijk op de roestvrijstalen kookplaat trimmen met een hard rubberen spatel .
2

Reinig de bekleding met een oplossing van soda en water dat is de consistentie van tandpasta .
3

Veeg de gekookte etensresten en zuiveringszout oplossing met een schone doek rijkelijk bevochtigd met gedestilleerd witte azijn . Herhaal de procedure tot het oppervlak schoon .
4

Droog de roestvrijstalen bekleding met een zachte doek .
5

Wrijf de roestvrijstalen afwerking met een schone witte doek bevochtigd met sodawater te strepen of de blauwachtige tint die soms ontwikkelt verwijderen.

Hoe te Stove Vents Ontvet

motorkap van uw kachel verwijdert rook uit de keuken terwijl u kookt . Hoewel het trekt de rook uit de buurt van uw werkgebied , het trekt ook vet en olie omhoog door de filter en ontluchting . Van tijd tot tijd , moet je deze ophoping van vet en olie te verwijderen om de ventilatie goed werkt houden . Als je nog nooit vent uw kachel heeft schoongemaakt , zal het veel langer duren dan wanneer het

Meer dan ooit