Huis Tuin

Huis Tuin

Mijn Bissell Gemakkelijk Vac Gestopt Zuigen

De Bissell Gemakkelijk Vac is een rechtopstaande stofzuiger die minder dan £ 11 weegt en heeft een HEPA-filter , roterende borstels en zakloze vuil container. De stofzuiger moet goed presteren als het wordt onderhouden op een regelmatige basis , maar als het vacuüm zuigkracht verliest , zijn er een paar dingen die je kunt controleren om te helpen bij het vinden van het probleem . Vuil Tank

Zodra het vuil tank vol is van vuil en puin , zal de Easy Vac beginnen zuigkracht verliezen . Uitschakelen en het vacuüm , schuif de stofbeker hendel aan de zijkant . Trek het vuil beker en maak dit leeg , vervang dan het vuil beker in de stofzuiger en schuif de hendel naar rechts om te vergrendelen .
Filters

naast het vuil tank , de filters in de Bissell Gemakkelijk Vac moeten worden schoongemaakt regelmatig . Een vuil filter beperken de luchtstroom en het verminderen van de zuigkracht van de stofzuiger . Verwijder het vuil kopje , trek vervolgens de onderste tank van onder het vuil beker. Trek recht omhoog op de ronde filters en scheid de binnenste plooi filter uit de buitenste schuimfilter . Was elk filter met warm water en zeep en goed naspoelen , vervolgens de filters opzij aan de lucht drogen . Eenmaal droog is, sluit de binnenste en buitenste filters en vervangen in de stofzuiger en draai met de klok mee om de filters te vergrendelen .
Upper Tank

Het bovenste tank kan verstopt raken met puin , die de slang inlaat kunnen blokkeren en verminderen zuigkracht . Controleer de bovenste tank door het verwijderen van het vuil beker en het draaien van de primaire separator tussen de bovenste tank en het vuil container , dan trekken de bovenste tank beneden en naar buiten . Gebruik je hand om weg te poetsen vuil en spoel het scherm met warm water voordat u het scherm opzij aan de lucht drogen . Trek de slang en inspecteer de inlaat voor obstakels en duidelijk nodig is, dan de slang weer stevig aan . Plaats de voorzijde symbool op de bovenste tank met het symbool op de stofzuiger en draai met de klok mee in de vergrendelde stand .
Vloerborstel

Soms wordt de vloer borstel wordt gevangen door strings of ander vuil , die de rotatie van de borstel vertraagt ​​en kan resulteren in slechte zuigkracht . Koppel de stofzuiger uit de macht en draai het vacuüm boven dus de basis is toegankelijk . Verwijder de vijf schroeven op de bodemplaat met een Philips schroevendraaier en verwijder de borstel klepje om bij de borstel roll. Til de borstel roll en verwijder eventuele vezels en vuil van de borstel en in de basis , aandrijfriem en de motoras. Verwijder eventueel vuil uit de lucht doorgang aan de rechterzijde van de reiniging hoofd en dan terug de borstel rol en sluit de basisplaat met de vijf schroeven . Merk op dat de borstel roll en /of aandrijfriem zal moeten worden vervangen als ze beschadigd of gebroken . Neem contact op met Bissell voor een vervanging of dienst .

Hoe kom ik af van de geur als ik verbrand Iets in de magnetron

? Met behulp van elektromagnetische golven om te koken of warmte voedsel , magnetrons zijn gebruikelijk in de meeste keukens . Ook al is een magnetron is handig, gaar eten is een veel voorkomend probleem met de kleine apparaat . De verbrande voedsel zal de magnetron vullen met geuren die de laatste weken . De onaangename geuren kunt zelfs de smaak van ander voedsel gekookt in de magnetron. Gelukki

Meer dan ooit