Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te openen Liberty Brandkasten

Het verkrijgen van een Liberty kluisje is zeer nuttig , omdat je een veilige plek om uw meest waardevolle items op te slaan , zoals sieraden en zelfs contant geld zal hebben . Liberty biedt haar klanten met een kluis die zeer goed beschermd . Er zijn voornamelijk drie manieren om ze te openen . De drie methoden zijn handleiding , elektronisch gemotoriseerde en directe elektronische snelheidsregelaar vergrendeld . Instructies
Direct elektronische aandrijving Sloten
1

Breng het handvat van de drive rechtstreeks binnen de twee stop punten . Dit is belangrijk omdat de kluis gaat niet open , tenzij de handgreep goed is gecentreerd . Kopen van 2

Beweeg de toetsen in een richting tegen de klok . Blijven bewegen tot je niet verder kunt draaien .
3

Typ in de zes -cijferige toetsenbord combinatie die je verstrekt bij het ​​registreren en het openen van uw Liberty veilig . Na het invoeren van de combinatie , druk op de hekje-toets in een tijdig.
4

Verplaats het toetsenbord met de klok mee en blijven draaien tot deze stopt. Nu kunt u open je veilig .
Gemotoriseerde Elektronische sloten
5

Breng de hendel van de kluis precies tussen de rechter en linker aanslag punten die zijn aangegeven op de veilige . Dit is een eerste vereiste voor het openen van uw kluis .

Feed
6 in de combinatie om je veilig met de cijfertoetsen. Dit zal een zes - cijferig combinatie te zijn en elke keer dat u op een toets drukt , zal de rode LED- lampje op het toetsenbord oplichten . Ook hoort u een gekwetter klinkt telkens wanneer u op toetsen op het pad . Na het voltooien van de combinatie , druk op de hekje .

Luister
7 voor het geluid van het slot terug te trekken van zijn plaats . Zodra het geluid stopt , moet u zes seconden om de kluis te openen . Als je niet om het te openen binnen deze termijn , zal de kluis automatisch vergrendeld , wat betekent dat je zal moeten om weer te gaan door het hele proces .
Handbediend Sloten
8

Breng de pijl symbool op de buitenrand van de wijzerplaat naar de top van de wijzerplaat zelf . Zorg ervoor dat een dergelijke regeling bestaat voor het begin , anders zal het slot niet open.
9

Plaats uw hand op de wijzerplaat zet hem aan de linkerkant ten minste vier keer voordat u het precies op de eerste cijfer van uw combinatie .
10

Plaats uw hand weer op de wijzerplaat en draai het naar de rechterkant minstens drie keer voordat hij zich op het tweede nummer van uw veilige combinatie .
11

Verplaats de schijf naar links dit keer ongeveer twee keer volledig voordat u het op de derde cijfer van uw combinatie .
12

Plaats uw hand op de wijzerplaat voor de laatste keer en draai deze in de richting van de links totdat je niet kan draaien te nemen. Normaal gesproken zal de wijzerplaat stoppen rond ongeveer 87 . Nu kunt u open je veilig .

Hoe kan ik een Picture Frame Muur Veilige Zorg

Een muur kluis met een foto hing over het is een gemeenschappelijk gezicht in een aantal film-en tv- schermen. Dit type veilig is een goede manier om waardevolle documenten en juwelen veilig van inbraakschade houden . Het kopen en een muur veilig installeren heeft technische expertise niet nodig , hoewel u een aantal timmerwerk apparatuur nodig . Zodra je dit hebt gedaan , een passend beeld over h

Meer dan ooit