Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Oak brandende te houden in een open haard zonder Smeulende

Het toestaan ​​van eikenhout smeulen in uw open haard is niet veilig voor u of uw familie, omdat smeulend hout produceert meer rook dan een laaiend vuur . Rook is geurende en irriterend voor de luchtwegen , vermindert de efficiëntie van uw haard en vervuilt de lucht . Voorkom dit voorval door de juiste voorbereiding van het eikenhout voordat stapelen het op uw open haard. Instructies
1

Vragen over de toestand van het eikenhout voor aankoop. Eik moet worden gesneden en opgeslagen in een droge ruimte voor ten minste negen maanden voorafgaand aan gebruik , zoals door The Chimney Sweep . Een heet vuur dat niet smeulen vereist goed gekruid droge eiken .

Plaats Pagina 2 uw eiken hout in een droge opslagruimte voor minstens een jaar als je knippen en splitsen het zelf, beveelt Colville National Forest . Hierdoor kan het hout van het seizoen goed en biedt de beste energie-efficiency in uw open haard .

Set 3 kleine hoeveelheden van doorgewinterde eiken hout in uw open haard . Burn kleine branden die voldoende warm in plaats van een grote brand met smeulend hout . Zelfs onder de beste omstandigheden , open haarden zijn niet erg zuinig. Gebruik het om een kamer te verwarmen en om zijn esthetische waarde in plaats van te proberen om uw hele huis te verwarmen .

Wat zijn de oorzaken van het water te verschijnen Gray Van de kraan

? Een van de beste manieren om de bescherming van uw huis watervoorziening is om regelmatig te inspecteren het water, omdat mogelijk schadelijke verontreinigingen maken vaak hun aanwezigheid bekend door verkleuring of onbekende geuren en smaken . Als het water dat uit uw kranen wordt grijs weergegeven , bijvoorbeeld , is het belangrijk om het probleem snel aan te pakken om te vermijden dat uw fami

Meer dan ooit