Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te gebruiken op een Wood Ramp om uitglijden te voorkomen

Hout hellingen zijn een aantrekkelijke keuze voor residentiële toepassingen . Ze kunnen worden ontworpen om te mengen in een huis landschap en zijn gemakkelijk te verwijderen dan een concreet alternatief . Hout kan erg glad als het nat is , wat een gevaar voor ambulante evenals rolstoelgebruik , maar er zijn verschillende producten om dat gevaar te verlichten . Anti -Slip verf additieven

Verf additieven worden gemengd met verf of beits een stroef oppervlak te creëren . Deze additieven zijn in een vloeibare en vaste vorm . De additieven zijn ontworpen voor gebruik op een verscheidenheid van oppervlakken, zoals beton , asfalt en hout . Toevoegingsmiddelen in vaste staat zijn kleine stukjes aggregaat dat kan worden gemengd in je verf of beits of verspreid op de top van een vers geschilderde oppervlak tot een zanderige , anti-slip oppervlak te creëren als het droogt .
Anti -Slip tape

Anti - slip tape is een zelfklevend product bedekt met een zanderige ondergrond om een anti-slip oppervlak waar toegepast. De tapes zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren voor verschillende toepassingen . Individuele tapes zijn ontworpen voor binnen en buiten en kunnen worden gebruikt op een verscheidenheid van oppervlakken . Zie de aanbevelingen van de fabrikant voor de montage te garanderen de band verenigbaar met buitentoepassingen op een houten ondergrond . Gekleurde en glow-in - the-dark anti - slip tape is beschikbaar vlakken beter zichtbaar in het donker te maken .
Rolled Dakbedekking

Rolled dakbedekking is producten gemaakt van asfalt wordt voornamelijk gebruikt in dakbedekking . Echter , de dakbedekking product wordt regelmatig opnieuw wordt ingezet als een anti - slip oppervlak . Omdat er verschillende soorten gerold dakbedekking , moet u een die compatibel is met een helling applicatie is te gebruiken. Een dak - mineraal opgedoken roll biedt een zanderige , anti - slip oppervlak dat is relatief goedkoop en gemakkelijk te verwerken. De dakbedekking eigenschappen van het materiaal zorgen voor bescherming tegen weersinvloeden zoals sneeuw en ijs.
Rubber Matten

Dezelfde rubber matten die wordt gebruikt in sportscholen , speeltuinen en dag zorgcentra kunnen worden gebruikt om een ​​anti - slip oppervlak op een rolstoel oprit . Rubberen mat is algemeen beschikbaar in een zelfklevende of het aansluiten tegel toepassingen . Adhesive matten vrij blijvend terwijl de verbindende matten gemakkelijk kunnen worden verwijderd en overgebracht naar een andere locatie . Het materiaal is sneldrogend en gemakkelijk te reinigen met een bezem of een slang . Rubber matten gebruikt voor een ramp moet worden ontworpen voor buitengebruik en rolstoelgebruik . Wielen kan zinken in een zachte matten, verbieden of het maken van zelfstandige transport moeilijk .

Hoe controleert het water in uw huis om te zien of het is drinkbaar

Afhankelijk van waar u woont en de manier waarop uw huis werd gebouwd , het water dat door de leidingen van uw huis wel of niet drinkbaar . Er zijn een aantal factoren te overwegen , met inbegrip van de belangrijkste lijn uw leidingen te boren in water , of u bent verbonden met een goed en de conditie van de leidingen voor het water . Terwijl de kwestie meer over smaak van het water mag lijken, he

Meer dan ooit