Huis Tuin

Huis Tuin

Er is een bonkend geluid in de muren van mijn huis als het buiten koud is

De koude temperaturen van de winter verandering meer dan alleen het landschap . Bij het invriezen lucht raakt cement en hout , reacties gebeuren dat oorzaak expansie en contractie . Omdat deze anders strenge materialen iets veranderen , dan kunt u een aantal luide dreunende geluiden horen . Maak je geen zorgen ; niet uit hoe hard of constant de dreunende wordt , zal uw huis nog intact blijven. Cold Air

Als de winter de temperatuur daalt onder het vriespunt , de lucht tegen hout aan de buitenkant en binnen de muren van uw huis . Aangezien het hout kouder , het vocht in het hout bevriest , waardoor een geringe uitbreiding van het hout . Deze bevriezing wordt het gemakkelijkst waargenomen met houten dek 's nachts in de winter.
Warme Zon

Overdag
, zult u merken dat dezelfde bonkend geluid weer gebeurt . Deze keer worden de zonnestralen opwarmen het hout , waardoor het vocht te smelten en het hout krimpt .
Waarom de Noise

hout uitzet het drukt tegen de andere platen en vooral de spijkers en schroeven houden deze in stand . De bonkend geluid dat u hoort is het hout verschuift op de omliggende oppervlakken als de druk toeneemt . Na verloop van tijd en na jaren van slijtage , zal de herhaalde uitzetting en inkrimping van het hout leiden tot een kloof tussen houten panelen en mogelijk zelfs schimmel onder het hout .
Preventie

Hoewel er geen gegarandeerde manier om de ruis te voorkomen , zijn er enkele stappen die u kunt nemen om het te verminderen . Eerste , afdichten buitenkant bos met een outdoor hout kit . Door het afdichten van het hout , bent u voorkomen dat het absorberen van eventuele extra vocht tijdens het natte seizoen, die zouden kunnen bijdragen tot verdere expansie. Tenslotte isoleren binnen de muren van uw huis, zodat de balken in de muren zijn minder blootgesteld aan de koude lucht .

Hoe maak je een basis voor een pelletkachel Build

Pelletkachels zijn netter , efficiënter vaste brandstoffen verbranden opties dan de traditionele houthaarden . U kunt een in elke kamer van uw huis te installeren , op voorwaarde dat je het tegen een buitenmuur . Pelletkachels kunnen dichter bij muren dan kachels worden geplaatst , maar je moet de vloer onder het te beschermen tegen zowel warmte en het risico van blootstelling aan vuur. U kunt een

Meer dan ooit