Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om uit te drogen uw kelder

.

Er zijn vele manieren om uw kelder om nat te worden , inclusief kapotte waterleidingen , overstromingen en grondwater komen in Het belangrijkste om te onthouden bij het water komt in is dat je het uit als spoedig mogelijk . Niet alleen zal een natte kelder veroorzaken schade aan uw huis , zoals schimmels en meeldauw en houtrot , maar het kan ook leiden tot ernstige gezondheidsproblemen als gevolg van de schimmel . De meest gevaarlijke van de mallen is een zwarte schimmel met een wetenschappelijke naam van Stachybotrys chartarum .
Wat je nodig hebt
stof- /
luchtontvochtigers
Fan
Mop
Emmer
Instructions
1

Move alles uit de kelder in het gebied waar het nat is . Zet alles wat je kunt buiten in het zonlicht om het droog te helpen . Als er tapijt op de vloer , het moet komen . Open alle ramen, indien aanwezig.
2

afzuigen van grote hoeveelheden water met behulp van een nat /droog stofzuiger . Voor grote overstromingen , het huren van een pomp bij een tool verhuur winkel . Opruimen resterende water met behulp van een dweil en emmer om zo veel als je kunt opstaan ​​. Als de overstromingen bracht modder en vuil van buiten naar binnen , dan moet u het schoonmaken van de water , slang alles naar beneden en maak het schoon weer .
3

Het opzetten van een grote ventilator en richt deze de richting van het natte gebied . Dit helpt de omgeving om sneller door verdamping droogt . Als uw muren zijn lambrisering of andere soorten hout , moet je om te drogen deze uit ook . Het opzetten van een ontvochtiger te helpen verwijderen het vocht uit de lucht in de kelder , omdat het uiteindelijk zal helpen bij het ​​drogen van de kelder uit .
4

Stel de oorzaak van de wateroverlast . Reparaties als nodig is om te voorkomen dat het opnieuw gebeurt . Als er scheuren in de muren , waterdichte ze met metselwerk kit . Als het probleem zich voordoet op een regelmatige basis en van buiten komt , moet u overwegen om een professional in het riool te installeren rond de omtrek van de kelder en een dompelpomp .

Hoe schoon te Duct Werk na een overstroming

Na een overstroming , het laatste wat je waarschijnlijk wilt denken over uw huis leidingwerk . Het is gebruikelijk om meer bezorgd over uw huis vloeren en muren dan de kanalen binnen zijn. Het is belangrijk om uw leidingwerk schoon te maken na een overstroming , echter, zoals puin , vuil, modder en zelfs dieren kunnen worden geplakt in uw ducts.Things je nodig hebt schroevendraaier Borstels Rod

Meer dan ooit