Huis Tuin

Huis Tuin

Wat te gebruiken op oud hout naar Smooth Rough Scaling Verf op Kasten

Paint is een duurzame afwerking voor hout , maar na verloop van tijd het ruwe , schilferige of gebarsten kan worden, als gevolg van blootstelling aan water of droge hitte . Oliehoudende verven hebben meer kans om beschadigd met tijd dan latexverven geworden , hoewel beide meestal kunnen worden hersteld of afgewerkt . Raadpleeg een deskundige voordat u een antiek stuk te repareren . Antieke meubelen is meestal meer waard met de originele verflaag. Wax

Als de verf licht beschadigd is , kan een laag wax het glad en het te beschermen tegen verdere schade , hoewel wax zal niet glad verf die is gebarsten . Een licht of helder bijenwas of carnauba pasta droogt op een harde afwerking , en wanneer afgeslepen zal een glossy glans , die de verschijning van ruwe , schilfering verf kan vermommen hebben . Wax het hout drie of vier keer per jaar en buff het met een zachte doek tussen waxen om de glans te herstellen.
Staalwol

Staalwol kan worden gebruikt om glad te strijken uit kleine gebieden van beschadigde verf. Als de verf minimaal beschadigd is , kan een licht schuren genoeg buff om het glad . In sommige gevallen kunt u lichtjes verf over het beschadigde gebied met dezelfde kleur van de verf , bevedering de randen om het te mengen .
Schuurpapier

Als grote gebieden van het hout zijn ruwe , gebarsten en schilfering , de beste oplossing is waarschijnlijk om alle verf te verwijderen door schuren of schrapen , en opnieuw beginnen met een vers hout oppervlak. Dit proces is tijdrovend , maar een handbediende elektrische schuurmachine versnelt het proces . Wikkel een stukje schuurpapier om je vinger om hoekjes en spleten ontoegankelijk voor de elektrische schuurmachine bereiken . Strippen producten verzachten en los te maken van oude verf , waardoor het makkelijker te schrapen , hoewel ze kunnen gom een schuurmachine . Volg de aanwijzingen zorgvuldig bij het gebruik van oplosmiddelen en strippers .
Overwegingen

Voordat u naar de moeite van het repareren van oude hout , vaststellen dat het hout zelf is structureel gezond en het redden waard . Oppervlaktescheuren kan worden geschuurd , maar als het hout verrotte of heeft diepe scheuren , is het waarschijnlijk niet aflosbaar. Zodra u het repareren, onderhouden gelakt hout schoon door het af en toe met een vochtige doek . Bewaar het in een droge plaats, waar het niet wordt blootgesteld aan overmatig vocht , waardoor de verf te ruw en schilferig worden . Droge hitte en zonlicht kan ook geschilderd hout oppervlakken beschadigen .

Hoe maak je een Industrial Disc Sander Operate

Een industriële vlakschuurmachine is ontworpen net als een ronde tafel zag , maar maakt gebruik van een schuurschijf in plaats van een zaagblad . Meest alle industriële schijftype schuurmachines worden gebruikt voor houtbewerking en voor het schuren van metaal. De schuurmachine bestaat uit een tafel , verstelbare gids , mijter aanpassing en een schuurschijf wiel. De industriële schuurmachine is zo

Meer dan ooit