Huis Tuin

Huis Tuin

Kunt u Texture een Plaster Wall

? Gips wanden hebben meestal oppervlakken die plat zijn of nauwelijks overeen met de textuur van de primer eronder. Het toevoegen van zeer zichtbare texturen om het gips oppervlak geeft muren meer karakter en voegt een ontwerper tintje aan de kamer. Textures worden bereikt door een combinatie van materialen, gereedschappen en technieken . Materialen en gereedschappen

U voorgemengde pleister beschikbaar op home improvement of bouwmarkten nodig . Als u wilt kleur toe te voegen aan het gips , koop een kleur additief en meng het met de pleister in kleine doses te zorgen dat de pleister kleur is niet te vet . Om de pleister een diep getextureerde afwerking geven , kopen zand toe te voegen aan het mengsel . Afhankelijk van de textuurtechniek u besluit te gebruiken, hebt u een dakbedekking teer borstel , troffel , spons of combinatie van instrumenten nodig . Kies een container voor de pleister met een diepte en breedte die gemakkelijk geschikt voor uw gereedschap keuzes.
Technieken

De technieken voor het toevoegen van textuur aan gips zijn vrijwel eindeloos en alleen beperkt door uw artistieke visie en vaardigheden . Als je nieuw pleisterwerk , zijn er drie methoden goed voor beginners die minimale vaardigheden, maar een goede hoeveelheid geduld en doorzettingsvermogen nodig . Foto's van verschillende gips afwerkingen zijn online beschikbaar , in het verfraaien van tijdschriften en bij bouwmarkten te helpen beslissen welke je textuur voorkeur . Geef de beslissing een zorgvuldige afweging , als je niet texturen in het midden van een muur kan veranderen zonder een decoreren ramp .
Kanttextuur

geven muren een discrete kanten afwerking , gelden de pleister en gebruik een dakbedekking teer borstel tikken op het oppervlak en creëren een driedimensionaal oppervlak. Houd de borstelharen van de borstel loodrecht op de wand en beginnen met een kleine doorsnede . Als u van plan op het schilderen van de muur na pleisteren , wacht twee of drie minuten voor het gips om te beginnen te drogen en dan plat de hobbels met een vochtige spons om ze minder stekelige en ontvankelijker te schilderen vast te houden aan de muur te maken. U kunt de sponzen overslaan als je gaat om het gips ongeverfde verlaten en verlangen een zeer zichtbare textuur .
Swirled Pleister Afwerking

Swirled gips vereist een vaste hand en een goed oog voor conformiteit als elke wervel moeten identiek zijn . Breng de pleister en het gebruik van een troffel om een werveling te creëren in het oppervlak . Licht plaatst het oppervlak van de troffel op de muur en geef het een snelle halve slag om een halvemaanvormige swirl maken . Herhaal dit proces op de hele muur , werken met kleine gebieden, zodat het gips niet te snel droogt .
Overslaan Troffel Finish Technieken

Deze methode vereist het toevoegen van zand aan het gips om de troffel overslaan over het oppervlak van de muur. Breng de pleister en voer het platte vlak van de spaan licht over het, laten hoeken en gaten maken in het oppervlak als je gaat. Het resulterende patroon grillig maar de textuur uw afgewerkte muur zal uniform uitzien wanneer voltooid. Zorg ervoor dat u dezelfde dikte van gips toe te passen op de hele muur .

Hoe te Keuken Gordijnen Make Out van Diner Servetten

De keuken , met zijn standaard toestellen en schaars meubilair , vormt een uitdaging voor de thuis decorateur streven naar een kleurrijke , harmonieuze ruimte te creëren . Keuken gordijnen gemaakt van het diner servetten voeg een stijlvolle , persoonlijke touch aan een functionele locatie , terwijl de integratie van kleuren en patronen van uw eettafel. Gebruik identieke servetten voor een elegante

Meer dan ooit