Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Ontdooi de koelkast met een Föhn

Nieuwere koelkast modellen meestal geleverd met vorstvrije of zelf- ontdooien functies . Met een van deze modellen , je niet langer zorgen te maken over ijsvorming verminderen van de ruimte en de prestaties van de vriezer van uw koelkast. Als u een ouder model , zou u niet zo gelukkig . Hoewel er zijn manieren om ijs te voorkomen snel opbouwen , moet je nog steeds regelmatig ontdooien . U kunt vorst uit je koelkast halen met het gebruik van een haardroger . Wat je nodig hebt
Coolers
Handdoeken
Föhn
Clean doeken
Toon meer instructies
1

Verwijder al het voedsel in de koelkast . Bewaar het in verzegelde koelers terwijl je ontdooien . Kopen van 2

Leg oude , schone handdoeken in de bodem van de koelkast en op de planken om water op te vangen als de ijsvorming is gesmolten.

Goedkope 3

Trek de koelkast en sluit de föhn . Zet de droger op "Medium " warmte .
4 De warmte van een föhn maakt snel werk van ontdooien .

Richt de hete luchtstroom in de richting van het bovenste gedeelte van de ijsvorming . Beweeg de föhn in een heen - en-weer zwaaiende beweging om het ijs langzaam smelt . Verander handdoeken als nodig en blijven de opbouw van vorst smelten.
5

Zet de föhn en de stekker van de koelkast opnieuw in Verwijder de natte handdoeken uit de koelkast .
6

Veeg de binnenkant van de koelkast met schone doek om vocht links op de oppervlakken. Bijvullen van de koelkast met uw etenswaren .

Hoe te bevestigen een Nut & Adereindhuls een Waterlinie in een koelkast

Een ferrule en moer combineren om te zorgen voor een koelkast waterlijn lekt niet onder druk . De flensbus lijkt op een langwerpige tapse ring die een binnendiameter die overeenkomt met de buitenwand diameter van de koelkast waterlijn heeft . Wanneer de moer comprimeert het beentje , het zetels in de bijpassende conus van de koelkast verbinding en sluit de waterlijn verbinding. Beide componenten n

Meer dan ooit