Huis Tuin

Huis Tuin

Kenmore ijsmachine geen water

De waterleidingen voor de meeste Kenmore modellen van ijs makers zijn gemaakt van een kwart - inch koperen of kunststof buizen voor de levering . Elk type materiaal is aanvaardbaar voor gebruik , maar elke soort komt met potentiële problemen die kunnen voorkomen dat het water van het bereiken van de ijsmaker . Het beter begrijpen van deze problemen zal u helpen om uw ijsmachine soepel. Koper Supply Lines

Copper aanvoerlijnen behoren tot de meest duurzame materiaal beschikbaar voor de meeste toepassingen sanitair , inclusief ijsblokjesmachine lijnen . Uw Kenmore ijsblokjesmachine bevat een kleine aansluiting aan de achterzijde van het apparaat . Dit is waar een compressie moer verbindt de toevoerleiding naar de ijsmaker . Koper toevoerleidingen tegen corrosie en kan worden gebogen om 45 graden tijdens installatie . De meeste koperen aanvoerlijnen zijn aangesloten op de hoofdwaterleiding met een zadel klep die de hoofdleiding doorboort .
Plastic Supply Lines

Plastic aanvoerlijnen voor Kenmore ijsmakers zijn eigenlijk gemaakt van een speciaal type van PVC-plastic dat corrosiebestendig . Het is van cruciaal belang om alleen plastic aanvoerlijnen die zijn gelabeld voor gebruik met ijs makers of water dispensers gebruiken , omdat de reguliere kunststof buizen aantasten en mogelijk barsten. Plastic lijnen kosten ongeveer half zoveel als koperen leidingen , maar ze zijn niet bedoeld zolang metalen buizen duren. Om deze reden , moet plastic lijnen ongeveer om de vijf jaar worden gecontroleerd op tekenen van slijtage .
Kinks en Low Pressure

Een van de meest voorkomende
redenen voor het ontbreken van de waterdruk aan de ijsmaker is dat het aanbod lijn heeft een knik of scherpe bocht in. Knikken zal de waterdruk sterk worden verminderd . Wanneer er een aanzienlijke knik in de lijn , is het mogelijk dat er geen water de ijsmaker zal bereiken . Zowel koper en kunststof toevoerleidingen zijn gevoelig voor knikken . Controleer uw lijnen door te trekken de koelkast van de muur en het inspecteren van de gehele lengte van de toevoerleiding . Verwijder knikken als ze verschijnen om de prestaties te verbeteren.
Bevroren water Lijnen

andere veel voorkomende reden waarom water uw ijsmachine niet kunnen bereiken omdat de waterleiding zelf heeft bevroren. Dit kan gebeuren wanneer waterleidingen worden blootgesteld aan koude lucht . Vermijd installatie van waterleidingen voor ijsmakers in geïsoleerde kelders of kruipruimtes , aangezien deze gebieden zijn meer vatbaar voor temperaturen onder het vriespunt . Koperen aanvoerlijnen bevriezen gemakkelijker dan plastic , als het metaal voert koude lucht beter dan plastic lijnen . Het is mogelijk om bevroren toevoerleidingen ontdooien met een föhn .

Hoe te verwijderen van de Water Dispenser op Amana Koelkasten

Als u zelf een Amana koelkast met water dispenser op de voordeur , je zou problemen met water lekt of water uit de dispenser te ervaren. Bijvoorbeeld, als de printplaat in het water dispenser storingen , je moet het gehele deel van de buitenkant van de deur van de koelkast te verwijderen . Een Amana water dispenser deel kan worden besteld via de fabrikant of gekocht van een online retailer . Wat j

Meer dan ooit