Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe maak je een Hotpoint Microwave Vervang

Hotpoint over-the - range magnetron zijn een aantal instellingen die zijn ontworpen om uw kookervaring handiger. Onder deze functies zijn automatisch en tijd instellingen om te ontdooien en op maat koken controles. Als u een andere magnetron waarvan u denkt dat beter dan uw Hotpoint magnetron werkt of als u een andere Hotpoint magnetron vinden oven die u wilt gebruiken , kunt u uw huidige magnetron te vervangen door een ander model zonder herinstallatie een nieuwe muurbeugel . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon meer instructies Heb Verwijder de Oude Magnetron
1

Open de kast net boven de magnetron en trek de stekker uit het stopcontact . kopen van 2

Stel een helper naar de bodem van de magnetron te houden aan enige stabilisatie te bieden, terwijl u draai de schroeven aan de onderkant van de kast dat de bovenkant van de magnetron vasthouden aan de onderkant van de kast .

Trek 3 de schroeven omhoog door de gaten als ze eenmaal los . Leg ze opzij .
4

Vraag uw helper enigszins kantelen de voorzijde van de magnetron naar voren.
5

opwaartse stevig Duw op de achterkant van de magnetron te verwijderen van de magnetron is achterpaneel van de lipjes aan de onderkant van de muur te monteren .
6

Houd beide handen op de magnetron en leg het opzij met de hulp van uw helper .
Installeer de nieuwe magnetron
7

Pak de nieuwe magnetron met de hulp van je assistent .

Houd 8 de magnetron plat tegen de muur monteren en strak tegen de onderkant van het kabinet .
9

enigszins naar beneden langzaam Beweeg de magnetron totdat de lipjes aan de onderkant van de wandhouder plaatst zichzelf in de insertie punten aan de onderkant van het achterpaneel .
10

Plaats de schroeven door de bodem van de kast en in de bovenkant van de magnetron terwijl helper blijft de onderzijde van de microgolf te houden . Draai de schroeven met een schroevendraaier .

Feiten over Magnetrons & Straling

Straling is meer dan alleen de basis voor enge science fiction films , vergemakkelijkt het de waarneming van kleur , de groei van de groenten in een tuin en de variatie in de luchtmassas die weer creëert . Als wetenschappers meer informatie over straling , ze aan te passen voor menselijke gebruik bij het opwekken van elektriciteit voor een hele stad aan de opwarming een kom kippensoep aan de conge

Meer dan ooit