Huis Tuin

Huis Tuin

EcoQuest Onderdelen

EcoQuest luchtreinigers helpen bij het schoonmaken van de lucht in woonwijken stil en effectief . Als het breekt of moet vervangende onderdelen , echter , het bestellen van hen is een goedkoper alternatief voor het verzenden van het toestel uit voor reparaties . Vertrouwd te raken met de EcoQuest onderdelen , en als een speciaalzaak ontgaat u , de beste plaats om vervangende onderdelen te vinden is online . Terwijl de meeste EcoQuest luchtreinigers , zowel Living Water en Fresh Air types , vereisen dezelfde soort van vervangende onderdelen , zorg ervoor dat het deel dat u koopt voldoet aan de zuiveraar u bezit. Fan Blades en Motoren
Ventilatormotoren zijn vaak rustig en niet veel elektriciteit niet verbruikt.

De ventilator voor een luchtreiniger is belangrijk omdat het circuleert de lucht door de luchtreiniger , en de machine kan niet effectief werken zonder. De ventilatorbladen en de motoren worden vaak apart verkocht , dus het is best om te bepalen welke van de twee delen is defect voordat ze allebei te vervangen . Een klassiek XL fan blad heeft een adviesprijs van $ 17 met ingang van november 2010, terwijl de meeste ventilatormotoren kost $ 60 .
UV Lights
UV -lampen zijn kwetsbaar , die zorg nodig wanneer zij worden vervangen .

ultraviolet ( UV ) licht in de Ecoquest functioneert als een sterilisator van soorten . Het vernietigt bacteriën , virussen , schimmels en gisten , terwijl het verminderen of voorkomen van schimmel . UV-lampen kost $ 65 per prijs, met ingang van november 2010.
HEPA Air Filters
HEPA- filters worden vaak gebruikt in de medische sector .

meeste Ecoquest reinigers gebruiken HEPA ( High Efficiency Particulate absorberen ) filters voor goede reden. HEPA-filters efficiënt te verwijderen 99,97% van deeltjes in de lucht . De diameter van de glasvezel matten, evenals de dikte van de vezels in het filter , veranderen de effectiviteit van het filter .
Zekeringen en zekeringhouders
De verkeerde zekering zal een lucht te voorkomen zuiveraar van het werken .

De zekering is een ander belangrijk onderdeel , en als het defect is, zal de luchtreiniger niet kracht te ontvangen . De meeste luchtreiniger modellen vereisen een 1 AMP 250V snelwerkende zekering , maar een paar Verse Airs neem een ​​1,5 AMP 250V Fast Acting een. Het vinden van zekeringen is makkelijker dan het vinden van andere delen ; controleren een gebied ijzerhandel . Zekeringen zijn ook relatief gemakkelijk te vinden , en een universele houder past in elk model .
Filter schermen
Filter schermen kan online worden gevonden .

Hoewel veel reinigers gebruiken HEPA-filters , er zijn mensen die dat niet doen . De gemeenschappelijke filter is de houtskool , metalen gaas , of pluisjes variëteit. Allemaal dezelfde algemene functie van reinigen van de lucht , maar deze zijn niet zo gespecialiseerde aangezien HEPA opties . Filters kunnen vaak de kosten ergens tussen de $ 45 tot $ 57 per november 2010 .
Allerlei onderdelen
Een gerafeld netsnoer kan gevaarlijk zijn en moet worden vervangen .

Andere onderdelen aan vervanging toe , ook. Het netsnoer voor EcoQuests zijn online hebben gevonden , net als de " voeten " van het apparaat - of kleine vierkantjes op de bodem dat het opwekken minimaal . Schroeven die eruit vallen zijn ook bij de bouwmarkt .

Frigidaire 25 Pint Luchtontvochtiger Specificaties

De Frigidaire 25 - pint ontvochtiger voorkomt het ontstaan ​​van vocht en schimmel in kamers die gevoelig voor zijn . Het apparaat maakt het ook mogelijk bewoners aan schonere lucht in te ademen door het elimineren van bacteriën in de lucht . Macht De Frigidaire 25 - pint ontvochtiger heeft 410 watt vermogen . Het vereist 115 volt , die kan worden verkregen uit een standaard stopcontact . De ont

Meer dan ooit